30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Flere pallplasseringer til NMK Kvinesdal

25.07.2018
 Flere pallplasseringer til NMK Kvinesdal

For mange av seniorsjåførene i bilcrossklassen var dette løpet en siste mulighet for kvalifisering til landsfinalen. Vi hadde representanter i alle klassene; Bilcross junior, bilcross damer, bilcross senior og rallycross.

 

 

Kvalifisering til landsfinalen:For mange av seniorsjåførene i bilcrossklassen var dette løpet en siste mulighet for kvalifisering til landsfinalen. Den første som mistet muligheten var Pål Vegard Josdal, som ikke kvalifiserte til finalekjøring med en tjuefemteplass. Arnold Falkgjerdet vant D finalen, og skulle dermed kjempe om opprykk i C finalen sammen med klubbkollega Kevin Knabenes. Sistnevnte vant finalen og Falkgjerdet kjørte inn til en tredjeplass og en sammenlagt 11. Plass. I seniorenes B finale stod flere klubbkolleger om side med Knabenes – Frode Kallhovd, Vidar Sveigenes og Anders Bjærum – alle like interesserte i A finalen. Sveigenes vinner B finalen, med Kallhovd, Knabenes og Bjærum baketter. Knabenes fikk dermed en 7. Plass, Bjærum en 8. plass og de måtte begge se den spennende A finalen fra tilskuerplass.  I A finalen ventet blant annet klubbkollega Markus Solberg. Kallhovd punkterte og brøt finalen (6. Plass). Solberg kjører inn som nummer tre og Sveigenes tar hjem den største pokalen. 

 


Det var slik de fleste sjåførene så Vidar Sveigenes under søndagens løp.

 

”Gullbillett”:Ettersom at Solberg kvalifiserte til landsfinalen for andre gang, fikk han mulighet til å gi bort en ”gullbillett” til en valgfri sjåfør. Sjeldent har vel en gullbillett vært så prisgitt som nå! Jon Olav Hodne har kjørt flere kvalifiseringsløp uten hell, og når bakakslingen takket for seg allerede før første sving (i første omgang), så anes en viss bitterhet. Smilet kunne iallefall ikke vært større, verken på Solberg eller på Hodne – når speakeren annonserte Solbergs overraskelse.


 

Futt i de yngste:I juniorklassen hadde vi med oss Magnus Ekhom, Camilla Hunsbedt, Ingrid Hodne og Kjell Andre Knabenes. Ekhom og Hunsbedt kvalifiserte til C finale men Ekhoms ford hadde trolig kapitulert etter hard medfart i de innledende rundene, for i C finalen var han ikke å se. Hunsbedt kjørte seg opp til B finalen hvor hun møtte klubbkollegene Hodne og Knabenes. Hunsbedt kjørte inn til 6. plass og en sammenlagt 10. Plass, Hodne til en 4. plass og sammenlagt 8. Plass mens Knabenes kjørte seg videre til A finalen med en andreplass. Både bil og fart holdt nye fem runder i A finalen, og Knabenes kjørte inn til en velfortjent andreplass. 


 

 

Damene:Rebecca Hunsbedt gjorde rent bord i dameklassen, og stod øverst på pallen med tre heatseiere og tre bestetider fra de innledende omgangene. På pallen stod også klubbkollega og tredjeplassinnehaver Tove Josdal Homme. May Tone Josdal kom knapt av startplata før løpet var sluttkjørt grunnet et kraftig sammenstøt. Josdal måtte dermed ta til takke med en delt femteplass.

 


Rebecca Hunsbedt kjørte så røyken sto ut av bilen.

 

 

Rallycross:Ettersom at den fjerde NM runden i rallycross skal kjøres på nettopp Konsmo Motorbane, så var det flere sjåfører som kjente sin besøkelsestid for å prøvekjøre banen.  Vår representant fra klasse 2, Sigurd Erik Egeland kvalifiserte denne gangen direkte til A finalen med en førsteplass og to andreplasser i innledende omganger. Egeland kjørte inn til en fjerdeplass. 

 

 

 

   Se flere bilder fra løpet på vår Facebookside "NMK Kvinesdal  

Spilleliste med finalefilmer finner du på vår Youtubekanal "NMK Kvinesdal"   

Medieomtale etter løpet

 

 

Lokalsporten, FVN

-nettsak-

 

OpplevEvje

-nettsak-

 

Lister / Kvinesdal24

-nettsak-

 

 

 

 

Avisen Agder

-nettsak-

 

 

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1202902 - Online: 19 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal