30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Rundvelter og hopp på Norges største billøp!

25.07.2018
 Rundvelter og hopp på Norges største billøp!

10 av de 240 bilene på startlisten til Goldagsløpet var tilhørende i NMK Kvinesdal. Klubben var representert i alle bilcrossens tre klasser, samt i rallycross. Vel, la oss gjøre en lang historie kort. Resultatene var ikke det vi skulle skrive hjem om fra dette løpet – men var det noe kvindølene sørget for denne gangen – ja så var det vel show og publikumsvennlig kjøring.

 

Vi kan begynne med Markus Solberg, som i første omgang la bilen på taket i det han kjørte alternativsporet. Kameratene stod allerede klare når Solberg ankom depotplassen med hjullaster og en noe preget Golf. Neste runde skulle gå noe bedre, og det eneste som manglet hos Solberg, ja det må vel sies å være bremser. Vi snakker NM i hopp – og påfølgende bom stopp. Solberg fikk også med seg en heatseier i tredjeomgang, men hadde av naturlige årsaker ikke nok poeng til finalekjøring. Det var han ikke alene om, for denne gangen nådde ingen av seniorsjåførene til øvre sjikt av resultatlisten – selv om de sørget for en god historie. Solberg fikk en 57. Plass.  Øvrige resultater i seniorklassen: Simen Narvestad 40. Plass, Pål Vegard Josdal 44. Plass, Christian Hunsbedt 56. Plass og Magnus Simonsen 74. Plass.

 

 
Det manglet ikke på innsatsen (heller på bremsene) når Solberg skulle jakte nye poeng etter takingen.  

 

Rebecca Hunsbedt var vår eneste representant i dameklassen. Til tross for en litt problemer med bilen de to første omgangene, så kvalifiserte Hunsbedt til C finale med fin kjøring. Hun kjørte inn som nummer fem og fikk dermed 12. Plass.

 

I juniorklassen hadde vi med oss honndølene Ingrid Hodne og Sondre Simonsen samt kvindølen Hanne Jobine Eriksen. Det ble C finalekjøring på kvindølen – og for å fortsette showet som Solberg satte i gang – så la også hun bilen på taket, dog i siste sving. Eriksen fikk dermed en 15. Plass i juniorklassen. Hodne 22. Plass og Simonsen 27. Plass.

 

 
Eriksens bil ”Astrix” så ut som den hadde hatt et ublitt møte med Obelix etter at finalen var kjørt. 

 

Sigurd Erik Egeland som ellers kjører NM i rallycross, stilte i helgen i blandet klasse. Escorten til Egeland var rallycrosbilen med minst motor men han klarte likevel å kvalifisere til C finale. Egeland var først ut av starten og holdt ledelsen helt til mål. I B finalen ble kampen derimot for tøff for ”to-literen”, og han måtte se seg forbikjørt selv med speedpedalen i bonn. Femteplass i B finalen gav Egeland en 10 plass i rallycrossklassen.

 


 

  Se flere bilder fra løpet på vår Facebookside "NMK Kvinesdal

Spilleliste med finalefilmer finner du på vår Youtubekanal "NMK Kvinesdal"

 


 

Medieomtale etter løpet

 

Avisen Agder

-nettsak-

 

 

 

Lister / Kvinesdal24

-nettsak-

 

 

 

Lokalsporten, FVN

-nettsak-

 

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1202900 - Online: 17 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal