30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Landskampen ble for tøff for Sørlendingene!

13.06.2018
 Landskampen ble for tøff for Sørlendingene!

NMK Kvinesdal hadde i helgen fire sjåfører til start på et av landets største bilcrossløp – landskamp.no, som årlig avholdes på Momarken bilbane!

 

 

 

Under landskampen representerte vi i to klasser, henholdsvis i senior- og dameklassen. Det kan forøvrig se ut til å gå tradisjon i det å skifte girkasse i depoet for klubbens førere, da Astra´n til Rebecca Hunsbedt ble noe motvillig utover lørdag ettermiddag. Med litt bedre tid enn hva Hodne hadde forrige helg, ja, så gikk skiftet som smurt! Søndag morgen kunne Hunsbedt kjøre til startplata i en stadig friskere Astra.

 

Rebecca Hunsbedt tok en tredjeplass i første omgang, en fjerdeplass og en sjetteplass i løpet av lørdagen. I fjerde og siste omgang kjørte hun inn til en tredjeplass. Det skulle ikke stå på innsatsen men 17. Plassen holt akkurat ikke til finalekjøring. 

 

Rebecca Hunsbedt fikk igjen fart på Astra´n med ny girkasse. 

 

Storebror og teamkamerat Christian Hunsbedt begynte med to fjerdeplasser etterfulgt av en femteplass og nok en fjerdeplass. Dermed ble det ingen finalekjøring – og hele familien Hunsbedt fikk bidra i klubbens heiajeng. Hunsbedt ble nr. 52 i seniorklassen.

 

 
Sørlandsheat: I sin rosa og blå Sierra kjemper Christian Hunsbedt om poenge sammen med to andre sørlendinger. 

 

Så, guttene som klatret høyest, samlet flest advarsler og mest poeng – Honndølen Magnus Simonsen og Kvindølen Simen Narvestad. Simonsen representerte så godt som hele poengskalaen i det han kjørte kvalifiseringsrundene med følgende resultater: Andreplass, tredjeplass, fjerdeplass og femteplass. Poengene holdt til semifinale, hvor Simonsen kjørte inn som nummer tre, som videre kvalifiserte til C finale. Til finalene kom også regnet, action-nivået økte og Simonsen var flere ganger utenfor banen – men reddet seg stadig tilbake. Med tredjeplass i C finalen og 16. Plass sammenlagt, så var det altså honndølen som kom best ut av det denne helgen men det kunne ha vært et helt annet utfall – vel, ja, men så klussa det seg helt for Narvestad!

 

 

 

 

Magnus Simonsen som vi vanligvis ser i en grønn Opel, hadde for anledningen anskaffet en BMW. 

 

For Narvestad begynte med en heatseier, etterfulgt av en andreplass og en tredjeplass og avsluttet med en femteplass. I tredje omgang kjørte Hunsbedt i samme heat og Narvestad ville forbi – sørget for en snurr på Hunsbedt og pådro seg en advarsel. Denne skulle få store konsekvenser for morgendagen, for Narvestad vant semifinalen og skulle kjørt A finale. Vel det var inntil han ble dømt for ufin kjøring (noe ingen forstår) og pådro seg nok en advarsel – som i sin tur førte til diskvalifikasjon og sisteplass i semifinalen. Det ble dermed en 39. Plass på Narvestad!

 

 

 

Simen Narvestad (T.V) side om side med en konkurrent fra NMK Sandnes og Jæren. 

 


 

 Se flere bilder fra løpet på vår Facebookside "NMK Kvinesdal

Spilleliste med finalefilmer finner du på vår Youtubekanal "NMK Kvinesdal"

 


 

Medieomtale etter løpet

 

OpplevEvje

 

-nettsak-

 

Lokalspoerten, FVN

 

-nettsak

 

Lister / Kvinesdal24

 

-nettsak-

 

 

Avisen Agder

 

-nettsak-

 

 

Setesdølen

 

 

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1202897 - Online: 14 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal