30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Kvalifiseringsløp for BC JR, Konsmo Motorbane

12.06.2018
Kvalifiseringsløp for BC  JR, Konsmo Motorbane

Under søndagens løp på Konsmo Motorbane kvalifiserte to av NMK Kvinesdal sine juniorsjåfører til landsfinalen som kjøres i Skien 4 august.

Gylendingen Magnus Ekhom kjørte inn til en 5 plass i A finalen mens Honndølen Sondre Simonsen hadde oddsen på sin side da to av de øvrige A-finalistene allerede hadde kvalifisert seg. Dette resulterte i to  landsfinale billetter i juniorenes B finale, hvor Simonsen var en av de to heldige. Han kjørte seg forøvrig opp fra C til B finale og endte til slutt på en syvendeplass. 


Sondre Simonsen i sin grønne Opel. Foto: Janne Ottesen


Gylendingen Magnus Ekhom leder an feltet her. Innsatsen lønnet seg og det ble landsfinalebillett på Ekhom. Foto: Janne Ottesen 

 

Våre øvrige tre juniorsjåfører havnet denne gangen i nedre sjikt av resultatlisten. Honndølen Ingrid Hodne fikk kjøre C finale og endte på en 14. Plass mens Kvindølene Andrea Hamar (15. Plass) og Camilla Hunsbedt (17. Plass) måtte nøye seg med de tre kvalifiseringsrundene dette løpet.

 

I damenes egen bilcross klasse hadde vi med oss Rebecca Hunsbedt. Hun tok ikke mindre enn to bestetider under søndagens løp, henholdsvis i andre- og tredje omgang. Hunsbedt ble nummer tre i mål i damenes A finale.

 
Arnold Falkgjerdet i front, tett fulgt av klubbkollega Jon Olav Hodne, Westphal og Magnus Simonsen ( i den grønne opelen). Foto: Janne Ottesen

Sist men ikke minst, seniorene – eller ”gutta krutt” som de så ofte kalles, og det er ikke uten grunn. Disse sjåførene sparer ikke på kruttet, og denne gangen sto de både for pallplasseringer, bulker og ”taking” av bilcrossbilene. Den etterhvert så velomtalte Frode Kallhovd fra Hornnes sto atter en gan øverst på pallen (kjørte seg opp fra C, via B og til A finalen), det kanskje mer overraskende var klubbkollega og kamerat Arnold Falkgjerdet som sto side om side på andreplassen. I følge Kallhovd var det Falkgjerdet som fortjente heder og ære denne gangen – for til tross for å ha drevet med sporten i en årrekke, så skal dette trolig være hans første A finale – og en velfortjent en som sådan. Nedover resultatlisten finner vi flere Honndøler (som til tross for å høre til i NMK Kvinesdal, ikke liker å omtales som Kvindøler). Morten Lislevand var også å se i A finalen, hvor han tok fjerdeplassen. Jon Olav Hodne kjørte seg fra C til B finale og endte på en 9. Plass med en kadett som var noe inntrykka i fronten. Kvindølen Christian Hunsbedt kjørte C finale og kjørte inn til en 14 plass, mens Pål Vegard Josdal la bilen på taket i kvalifiseringsomgangene og fikk en 18. Plass. Gearkassetrøbbel satte en stopper for siste mann i ”Evjebataljonen”, noe som resulterte i en 22. Plass og én kjørt kvalifiseringsomgang for Honndølen Magnus Simonsen.


Premiepallen i BC SR. Fra venstre: Arnold Falkgjerdet (2.pl), Frode Kallhovd (1.pl) og Mats Bakken, NMK Konsmo (3.Pl). Foto: NMK Kvinesdal  

Pål Vegard Josdal kjørte forøvrig samme bil under lørdagens bilcrossløp på ”Rallebanen” i Bø, hvor han kjørte B finale og endte på 9. Plass. Etter et par timers søvn var det bare å ”hive seg rundt” å komme seg nedover til Konsmo for å starte løpet der søndags morgen.

 

Vi gratulerer alle sammen med vel gjennomførte løp!

Medieomtale etter løpet 

 

Agder

 

 

-nettsak-

 

 

Lister / Kvinesdal24

-nettsak-

 

OpplevEvje

-nettsak-

 

Lokalsporten, FVN

-nettsak-

 

Setesdølen

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1202892 - Online: 9 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal