30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Platekontakt på Rallebanen i Bø

02.10.2017
Platekontakt på Rallebanen i Bø

Med to sjåfører på Rallebanen i Bø og to sjåfører i henholdsvis Super1600 og TouringCar, i Estering i Tyskland - så har vi lagt nok en spennende og fartsfylt helg bak oss. NMK Bø vet tydeligvis å arrangere, for dette var rett og slett "himla moro". Og mens uværet herjet her hjemme, hadde vi til tross for værmeldingene - ikke en eneste regndråpe under lørdagens bilcrossløp.

 

"God gammeldags bilcross"

 


Sander Narvestad sørger for å gi publikum valuta for pengene med sine snurringer. Her i synkron snurring med startnummer 70

Før ”mistehjulene” ble lagt på hylla for siste gang måtte vi få med oss årets kanskje tøffeste sensasjon. Fjorden Cowboys kameratene Lothepus og Joar skulle kjøre bilcross. Det var ikke lange tiden fra påmeldingen åpnet til listene var fulle, for nå skulle det kjøres – og med ett mål for øye. Her skulle man ha platekontakt! NMK Kvinesdal fikk med seg to sjåfører som enda ikke hadde satt bilen til vinterlagring – og for ett show. For bilcrossbanen i Bø, den såkalte ”Rallebanen” er en god gammeldags bilcrossbane. Kupert som den er, med bratte bakker og krappe svinger – ja så ble det både kontakt, takinger og grøfteturer. Pål Vegard Josdal oppnådde målet om platekontakt i det han kjørte kadetten rett i siden på Levemann Joar.

 
Pål Vegard Josdal (startnummer 7) i full fight med Levemann Joar Førde fra Fjorden Cowboys.

Sander Narvestad er viden kjent (ja, i alle fall innenfor bilcrossmiljøet) for sine ”snurringer”. Helgens løp var intet unntak og Narvestad slo like gjerne til med to fulle snurringer allerede i første omgang. Selv om guttene lå i øvre sjikt av resultatlisten, så holdt det altså ikke til finaler. Likevel, reisefølge storkoste seg med god bilcross og den ene ville hendelsen etter den andre. Narvestad bilcross team har ved flere anledninger gjennom sesongen bevist at man ikke trenger luft i dekkene, og at man like gjerne kan fullføre et heat helt på felgen. Forrige gang vi så dette var når storebror Mikal kjørte på felgen under Sørlandsmester’n i Konsmo – denne helgen gjorde altså Sander det samme.  Det ble til slutt en 29. Plass på Narvestad og en 54. Plass på Josdal, og om nå ikke disse resultatene var det helt store å skrive hjem om – nei så manglet det i alle fall ikke på andre minneverdige hendelser.

 
Som seg hør og bør når man kjører i Narvestad Bilcross Team så finnes ingen hindringer, selv ikke punkterte hjul og rein felgkjøring kan stoppe disse fryktløse brødrene. 


Pål Vegard Josdal og kadetten på tre hjul inn i en av de mer utfordrende svingene på Rallebanen i Bø

Nok en gang må vi fortsette med en ”samtidig”, for klubbmedlemmene i NMK Kvinesdal er ikke av typen som ligger på latsiden. For, samtidig med det heller ville kjendisløpet i Bø, gikk også den siste EM runden i rallycross av stabelen i Estering i Tyskland. Løpet ble kjørt på en teknisk utfordrende bane med en spesielt vrien førstesving. NMK Kvinesdal var denne helgen representert ved Lars Christian Lote Rosland i klassen Super1600 og Per Magne ”Magga” Røyrås i klassen TouringCar. Det avsluttende løpet bød på noe tekniske problemer av ymse slag i begge klassene, likevel holdt det til semifinale for en av dem. Lote Rosland havnet på en 19 plass i Super1600 mens Røyrås kjørte seg til en fjerdeplass i semifinalen i klassen TouringCar.

 

Medieomtale etter løpet

Kvinesdal24

Artikkel fra nettavisen finner du HER

Lister

 

Artikkel fra nettavisen finner du HER

Agder

Artikkel fra nettavisen finner du HER

Bildene fra løpet finner du nå på facebooksiden

"Foto: Anne Beth Mål Arntzen, NMK Kvinesdal"

 

 

 

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1202893 - Online: 10 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal