30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Fem strake, femti poeng og først i mål.

02.10.2017
Fem strake, femti poeng og først i mål.

23-24 september gikk startskuddet for Rugslandfestivalen. Løpet var også det siste i Rugslangscupen 2017. NMK Kvinesdal stilte mannsterke og trosset både regnvær og sterke konkurrenter.

 

 

#Rugslandsfestivalen  

     


Frode Kallhovd i sin svarte og røde dekkomsetning BMW

Fem strake heatseiere, femti poeng, førstespor i A finalen og først i mål! I helgen var Frode Kallhovd (NMK Kvinesdal) ustoppelig. Runde etter runde kom den svarte og røde BMW’n breit ut av svingene når Kristiansand Automobilklubb (KAK) arrangerte Rugslandsfestivalen 2017. Til tross for en mangeårig bilcrosskarriere er dette første gangen Kallhovd kan sette femti poeng i innledende på merittlisten. Enda til ble det dobbel seier i det Kallhovd også stakk av med seieren i Rugslandscupen. Rugslandsfestivalen’s andreplass i seniorklassen gikk til Aleksander Beisland og tredjeplassen til Svein Helge Jansen, begge KAK.

 

 
Heatseier for Kallhovd i andre omgang, tett fulgt av Solberg. 

Markus Solberg (NMK Kvinesdal) kjørte inn til seier i B finalen og skulle dermed gi Kallhovd og de øvrige A-finalistene hard konkurranse – vel, helt til han fikk et brutalt møte med autovernet og ble stående et stykke over målgang etter godt og vel en runde. Det ble dermed en femteplass på Solberg. Øvrige resultater for NMK Kvinesdal sine seniorsjåfører: 11) Jon Olav Hodne, 25) Christian Hunsbedt, 27) Anders Bjærum, 32) Sander Narvestad, 40) Arnold Falkgjerdet og Martin Landås, som til slutt måtte bryte løpet.

 

 
Christian Hunsbedt jakter poeng, resten av heatet jakter på Hunsbedt. Nærmest Hunsbedt i den svarte Mazda’n, klubbkollega Sander Narvestad. 


Eminent "grøfterens" på Landås her

I bilcrossens juniorklasse var det i helgen jentenes tur til å imponere. Selv om det ikke holdt helt inn, så var Hanne Jobine Eriksen den som virkelig utmerket seg blant NMK Kvinesdal sine juniorsjåfører. I A finalen gav hun guttene hard konkurranse, og endte til slutt på en flott fjerdeplass. Pallen ble besteget av 1) Mads Skjæveland, NMK Sandnes og Jæren, 2) Alf Olav Askland, KAK og 3) Simon B. Sødal, NMK Konsmo. Eriksen var like bak og hakk i hæl fulgte femteplassinnehaver Magnus Simonsen, som kjørte seg opp fra C finalen, via B og da til A finalen. Rebecca Hunsbedt fikk vise seg frem i C finalen og kjørte inn til en trettendeplass totalt. Andrea Hamar kvalifiserte dessverre ikke til finale men fikk med seg en syttendeplass fra Rugslandsfestivalen. Magnus Simonsen vant forøvrig Rugslandscupen i juniorklassen.

 
Hanne Jobine Eriksen i hyggegolfen


Andrea Hamar i sin Golf på vei inn i alternativsportet

For siste gang kjørte Ingrid Hodne og Sondre Simonsen i klassen ”Junior trening”. Når sesongen begynner igjen i 2018 ser vi nemlig disse to konkurrere mot klubbkolleger og andre konkurrenter i juniorklassen.

 

#NMRallycross

 Finalene i norgesmesterskapet for klassene ”rallycross” og ”bakkeløp” ble i helgen avhold på Grenland. Sigurd Erik Egeland representerte NMK Kvinesdal under bakkeløpet, med sin hvite Ford Escort. Med en 8. Plass i søndagens bakkeløp velger Egeland å si seg fornøyd med sesongen. Nå venter en spennende tid med planlegging for teamet, så får vi se hva som venter for Egeland Motorsport i 2018.

 

Medieomtale etter løpene

Agder

Artikkel fra nettavisen finner du HER

Lister

 

Artikkel fra nettavisen finner du HER

Kvinesdal24

Artikkel fra nettavisen finner du HER

Fædrelandsvennen, lokalsporten

Artikkel fra nettavisen finner du HER

Setesdølen

 

Bilder fra løpet finner du nå på facebooksiden

"Foto: Anne Beth Mål Arntzen, NMK Kvinesdal

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1202891 - Online: 8 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal