30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

NMK Kvinesdal representerer med seven racing og rallycross i utlandet

21.09.2017
NMK Kvinesdal representerer med seven racing og rallycross i utlandet

Sigve Hansen kjørte i helgen seven racing på Ring Djursland i Danmark. Samtidig kjørte Lars Christian Lote Rosland EM runde i rallycross i Latvia.

 

NMK Kvinesdal i det store utland 

 

#SevenRacing @Danmark  

Sigve Hansen kjørte i helgen seven racing på Ring Djursland i Danmark. Dette var den siste løpshelgen i det danske mesterskapet. Selv sier Sigve at denne banen er en soleklar favoritt. Den er Danmarks mest kuperte bane med mange krevende svinger og krøn. Lørdag ble det kjørt trening, kvalifisering og en finale, mens den siste finalen ble kjørt på søndag. Håpet var å komme blant topp fem.

Det begynte bra, med en tredjeplass på trening og en fjerdeplass på kvalifiseringen. Lørdagens heat ble startet i tredjespor etter at en av de andre var blitt idømt en straff. Ok start og fjerdemann gjennom første sving. Dommerne mente visst at starten var litt vel god, og idømte likegodt en tyvstart. Sigve måtte dermed kjøre en straffebane, noe som kostet ham to plasser. Etterhvert hentet han seg inn og lå like bak tredjemann, men så ble det problemer med elektronikken og motoren stoppet så fort den kom opp på turtallsperra. Etter flere restarter havnet Sigve til slutt på sjetteplass. Det ble en hektisk dag med med mye feilsøking, telefoner til eksperter og søk på nett før man konkluderte med at han måtte geare tidligere. Søndagens heat ble dermed startet fra sjetteplass, som han holdt den første runden. Sigve kjørte seg opp til en fjerdeplass og lå tett på tredjeplassen i det teknikken sviktet og clutchen takket for seg. Sesongen endte dermed med brutt løp men Sigve ser seg likevel fornøyd med at han kan henge brukbart med – så lenge alt fungerer.


Foto Stumpphoto.dk

 

Foto Stumpphoto.dk

 

#EMrallycross @Latvia

Når jeg kontakter Lars Christian Lote Rosland for å for å forhøre meg mer detaljert om EM runden i Latvia får jeg til svar at det ”gikk helt greit”. Han skriver følgende: I Q1 så hadde vi satt inn en lyd demping i eksosen, da vi fikk tilsnakk av teknisk etter treningen. Da gikk bilen ingenting og vi fikk 28 tid. Q2 var fantastisk når vi fikk 5 tid! I Q3 lå jeg godt an, helt til siste runde hvor jeg hoppet skjevt og kjørte av banen. Fikk ikke start på bilen igjen etter dette. Q4 resulterte i en 22. Tid. Det ble dermed en 25. Plass totalt. Med andre ord, en veldig ”berg og dalbane helg”.

 
Foto Rosland Racing Team

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1202889 - Online: 6 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal