30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

NMK Kvinesdal i inn- og utland

06.09.2017
NMK Kvinesdal i inn- og utland

Selv om bilsportssesongen går sakte men sikkert mot slutten, så reiser NMK Kvinesdal førerne land og strand for å kjøre i sine respektive kjøretøy. Vi valgte å kjøre i gang september-måneden med løp i både innland og utland.

 

 

 

 

Vår yngste og eneste crosskartsjåfør, Kjell Andre Knabenes reiste mot hovedstaden for å kjøre ”Høstmester´n” arrangert av NMK Gardermoen. Kjell Andre hadde andreplass i de to første innledende omgangene men måtte bryte i tredje og siste omgang. Selv skriver han på Facebook at det var lite samarbeid mellom ham og karten dette løpet, likevel holdt det til finale og Kjell Andre tok turen om pallen før han reiste hjem med pokalen for tredjeplassen i klassen 125CC.


Foto: Kristine Salte 

Samtidig dro ”rogalendingene våre”, Lars Christian Lote Rosland og Kristine Salte til Loheác i Frankrike for å kjøre den fjerde EM runden i rallycross. Denne gangen var det Lars Christian sin tur til å kjøre ”rallycorsaen” som han deler med kjæresten Kristine. Med en 15. Tid i Q1, 26. Tid i Q2 og Q3 samt en 14. Tid i Q4, kvalifiserte ikke poengsummen til finalekjøring for Lars Christian. Han er likevel godt fornøyd med et kjempe arrangement og en 19. Plass i klassen S1600.

 
Tor Egil Rosland

Vel tilbake i Norge, rettere sagt i Egersund kjørte Tor Egil Rosland inn til en tredjeplass i rallycross. På samme løp kjørte også Andreas Lote Rosland, da i bilcrossens seniorklasse. Han sier selv at løpet gikk ”så som så” men er likevel godt fornøyd med egen kjøring, spesielt sidden han fikk gjennomført løpet uten noen tekniske problemer. Andreas ler litt og sier at det er greit når det bare er sjåføren det står på, samtidig har det nok vært noe rusk i forgasseren – for plasseringen, nei den fikk han ikke med seg. 


Andreas Lote Rosland

 

Medieomtale etter løpene

Lister

Artikkel fra nettavisen finner du HER

Fædrekandsvennen, lokalsporten

Artikkel fra nettavisen finner du HER

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1202887 - Online: 4 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal