30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Invitasjon til årsfest

01.09.2017
Invitasjon til årsfest

Fredag 20 oktober kl 18.00 inviteres førere, funksjonærer, familie, medlemmer og andre med tilhørighet til NMK Kvinesdal - til årsfest på The Bølgen & Moi Hotel Utsikten

 

 

 

 

Etter at vi gikk ut med invitasjonen til årsfesten den 20 oktober, har vi fått mange tilbakemeldinger, forslag, ideer og spørsmål. Nå er tiden inne for en liten påminnelse og litt oppdatering av hva som vil skje denne kvelden. Programmet er enda ikke helt satt men noen overraskelser må vi kunne ha på lur. Vi begynner i alle fall klokken 18.00, så blir det mat rundt klokken 19.00. May Tone og Dag Terje stiller med fullt band og livemusikk. Det vil bli premieutdeling for klubbmesterskapet. 16 sjåfører har kjørt alle tre løpene på hjemmebane - av disse trekkes fire heldige vinnere av 10.000 kr. Det blir god mat og garantert mye moro.

I invitasjonen (bildet) står det "Førere, funksjonærer og medlemmer", dette er enkelt og greit en helt ubevisst feil fra vår side, og skyldes rett og slett feilvalg av ord og begrep. Familie og andre med tilhørighet til klubben er selvfølgelig også hjertelig velkomne. Vi beklager dette og takker samtidig for at dere gjør oss oppmerksomme når slikt forekommer.

Når dere finner ut at dere skal melde dere på, så sender dere meg en melding på 48225876 med navnet til de som kommer. Innbetalingen, 250 kr pr. pers. gjøres på kontonr 3080.21.66970 - merk denne med navn. 

Vi har fått en del spørsmål om de yngste, og dere er selvfølgelig hjertelig velkomne til å ta med dere ungene. Bare gi meg beskjed på påmeldingen. Er de mellom 5 og 12 år - så betaler dere halv pris, altså 125 kr. Er de under 4 år så spiser de vanligvis såpass lite, at hotellet spanderer måltidet på dem.

 

Vi i NMK Kvinesdal ønsker at årsfesten skal bli et minneverdig arrangement for alle. Siden klubbens sjåfører representerer en bred aldersgruppe – fra unge til gamle, samt at vi også åpner opp for å ta med barna – så ønsker vi med dette å oppfordre til måtehold når det gjelder alkoholkonsumering. Når programmet er over vil i alle fall underholdningen fortsette over poppanlegget, med mindre andre forslag tilkommer i løpet av kvelden. Hotellbaren stenges klokken 02.00 og vi ber samtidig om at hotellets retningslinjer for alkohol respekteres og overholdes.

 

Husk at påmeldingsfristen er 20 september. Det kan også være lurt å booke rom snarest for dere som ønsker dette, husk da å oppgi rabattkoden «nmkkvinesdal».

 

Skulle det ellers være noe dere lurer på, forslag til underholdning eller matallergier - så tar dere bare kontakt med meg enten pr telefon, på facebook eller på mail.

 

Anne Beth Mål Arntzen

Tlf. 48225876

Mail: arntzenanna@gmail.com

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1202886 - Online: 3 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal