30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Travel helg for NMK Kvinesdal

21.08.2017
Travel helg for NMK Kvinesdal

I løpet av helgen har vi hatt førere på det årlige klubbmesterskapet, NM runde i crosskart, NEZ Rallycross Championship, Seven Racing og NM runde i Rally på Konsmo. Årets klubbmesterskap ble et løp uten like. Først og fremst satte vi rekord i antall førere og selv om vi tidligere år har kjørt løpet i samarbeid med andre klubber – så hadde vi av ulike grunner et reint NMK Kvinesdal klubbmesterskap i år. Startlisten talte 39 sjåfører, alle bilcrossklassene var representert samt rallycross nasjonal.

 

#KLUBBMESTERSKAPET 


Alt fungerte 100% for Markus på klubbløpet, ja, foruten vindusviskerne da. 

 

BC Dame

Damenes klubbmester ble May Tone Josdal, som kjørte inn den ene heatseieren etter den andre. Hun imponerer stort ettersom karrieren startet allerede forrige helg, med to treninger som eneste punkter på merittlisten. På pallen finner vi også Karin Hamar som tok andreplassen og Tove Josdal Homme på en solid tredjeplass.


May Tone Josdal i god ledelse. Karin Hamar snurrer i bakgrunnen. 

 

RCN

I rallycross nasjonal hadde vi to påmeldte men Steven Wetland måtte melde avbud. Det betyr at Kai Arne Homme kunne leke seg på den klissvåte banen og samtidig smykke seg med tittelen ”Klubbmester i rallycross”.

 

BC Junior 

 

 
Brødrene Simonsen side om side

Han ble nylig landets syvende beste juniorsjåfør, og i helgen stakk han jammen av med tittelen som klubbmester i juniorklassen. Magnus Simonsen kjørte de to siste rundene med punktert framhjul – og det var bare så vidt at Hanne Jobine Eriksen ikke tok forbi i siste sving. Magnus var helt på felgen men kavet seg over målgang på det glatte føre. Eriksen ble dermed nummer to, tett etterfulgt av Rebecca Hunsbedt som tok tredjeplassen. 

Øvrige resultater i juniorklassen: 4) Andrea Hamar, 5) Elias Røynestad, 6) Sondre Simonsen, 7) Ingrid Hodne, 8) Magnus Ekhom, 9) Joakim Kongevold, 10) Jonas Egenes, 11) Martias Flikka, 12) Tøri Ådneram, 13) Sine Hamar og 14)Camilla Hunsbedt.

 

BC Senior

 

Klubbmester i seniorklassen er en sak for seg selv. Markus Solberg, en underdog i løpets sammenheng. For er det en som har kjørt i motbakke denne sesongen, ja så må det være Solberg. Det har vel snaut vært ett løp uten problemer for den unge kvindølen men på lørdag stemte alt – og Solberg var ustoppelig. Tett på men som en god nummer to har vi Frode Kallhovd som også deler pallen med tredjeplassens innehaver Fredrik Ekhom. Øvrige resultater i seniorklassen: 4) Vidar Sveigenes, 5) Thomas Hanssen, 6) Jon Olav Hodne, 7) Jørn Håkon Stølen, 8) Remi Røynestad, 9) Christian Hunsbedt, 10) Simen Narvetad, 11) Ingve Flikka, 12) Arnold Falkgjerdet, 13) Espen Bjunes, 14) Pål Vegard Josdal, 15) Andreas Lote Rosland, 16) Dag Terje Helle, 17) Anders Bjærum, 18) Alf Jakob Røyseland, 19) Finn Andre Nilsen, 20) Sander Narvestad og 21) Martin Landås.

 

#NMCrosskart


Kjell Andre Knabenes i sin crosskart. Foto: Privat

Kjell Andre Knabenes kjørte NM runde med sin crosskart på Nore og Uvdal, han endte til slutt på en sekstendeplass - etter niende plass i C finalen. Knabenes fikk for øvrig en tredje plass, en fjerde plass og en femteplass i innledende omganger.

 

 

#NEZ


Rallycorsaen i depot. Foto: Rosland Racing Team

Kristine Salte kjørte seg opp til semifinale og fikk en sjetteplass i klassen 1600 supercar under NEZ Rallycross Championship på Nysumbanen i Danmark.

 

#SevenRacing


Sigve Hansen på tredjeplass. Foto: Privat 

Sigve Hansen kjører til forskjell fra mange av våre andre førere, asfaltracing. Hansen kjørte seg inn til en tredjeplass i seven racing på Jyllandsringen i Danmark.

 

#NMRallyKONSMO


Rallybilene klare i depot. Foto: Kjørmo Motorsport

Sist men ikke minst så hadde vi også tre biler som kjørte NM runde på Rally Konsmo. På 25. Plass (2 plass i egen klasse, klasse 3) finner vi Tomas Kjørmo og kartleser Anton Eike. Ole Erlend Sandsmark og kartleser Maria Steinsdatter Moen kjørte inn til en 53. Plass (3 plass i egen klasse, klasse 7). Ivar Kjørmo med kartleser Janne Lindefjell måtte bryte løpet grunnet tekniske problemer med en stikkaksling.

 

 

Medieomtale etter løpene

Lokalsporten, FVN

Artikkel fra nettavisen finner du HER 

Lister

Artikkel fra nettavisen finner du HER 

Agder

Artikkel fra nettavisen finner du HER

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213558 - Online: 74 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal