30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Fullt opp og full fart hele helgen

18.08.2017
Fullt opp og full fart hele helgen

Etter et raskt søk i arkivet kan det se ut til at vi i alle fall setter ny rekord i antall påmeldte til morgendagens klubbløp. Denne helgen skjer det mye dere, for NMK Kvinesdal representerer på hele fem løp - i både innland og utland.

 

 

 

KLUBBLØP @ NEDRE KVINLOG MOTORSTADION


Vidar Sveigenes har nok brukt noen timer på bilen etter forrige ukes trening hvor det ikke gikk helt etter planen. Både Vidar og Sander er påmeldt, så vi ser dem kanskje i en litt annen setting i morgen. 

Så langt teller påmeldingen for årets klubbløp 42 førere. Klubben vokser stadig, og til tross for - eller kanskje nettopp på grunn av - at vi kjører et reint NMK Kvinesdal klubbløp, så er tallet på påmeldingslisten høyere enn noen gang. For ordens skyld, så var det 33 påmeldte fra NMK Kvinesdal både i 2016 og i 2015. I 2014 og 2013 var det 14 av de påmeldte som tilhørte NMK Kvinesdal. Så nå spørs det, hvem stikker av som klubbmestere i år? Blir det "nykommerne" eller vil de faste favorittene gå for gull? Det er for så vidt bare en måte å finne ut av dette på - og svaret får vi i morgen.

 

NM RUNDE CROSSKART

@ SMÅDØL MOTORSPORTSENTER, NORE OG UVDAL

Kjell Andre Knabenes reiser avgårde for å kjøre den fjerde NM runden i crosskart. Vi håper at alt går som det skal og at vi dermed ser Kjell Andre i finalene. Masse lykke til. Mer info om løpet finner dere HER eller på facebooksiden til NMK Nore og Uvdal

 

NM RUNDE RALLY @ KONSMO


Foto: Privat/ Kjørmo Motorsport

Samtidig med klubbløpet vil det bli fart og spenning like over "heia" og vi har ikke mindre enn tre biler som representerer NMK Kvinesdal under Rally Konsmo. Mer info om Rally Konsmo finner du HER eller på facebooksiden "Rally Konsmo". Vi ønsker dere masse lykke til alle sammen.

Tomas Kjørmo med kartleser Anton Eike (KNA Sokendal) i en Subaru Impreza STI

Ole Erlend Sandsmark med kartleser Maria Steinsdatter Moen i en Ford Fiesta ST 150

Ivar Kjørmo med kartleser Janne Lindefjell i en Peugeot 206 XS

 

NEZ RALLYCROSS CHAMPIONSHIP

@ NYSUMBANEN, MOTORSPORT NORDJYLLAND, AALBORG

Kristine Salte tar med seg rallycorsaen over dammen for å kjøre NEZ Rallycross Championship. Mer info om løpet finner du HER.Vi ønsker deg lykke til - gi gass

 

SEVEN RACING @ JYLLANDSRINGEN, SILKEBORG

 

Sigve Hansen har også tatt turen over dammen for å kjøre Seven Racing på jyllandsringen hvor siste runde i det skandinaviske mesterskapet for denne klassen avvikles. I tillegg kjøres dansk mesterskap.  

Sigve skriver at første runde ble kjørt i begynnelsen av juli på Ring Knutstorp i Sverige. Dette er da den andre og siste runden i skandinavisk mesterskap for klassen. Det kjøres to finaler hver helg, og denne helgen kjøres det en finale på lørdag og en på søndag . Alle de fire finalene teller i sammendraget. Sigve fikk havari allerede på treningen i Sverige, og har derfor ikke mulighet til å hevde seg årets sammendrag. Han avslutter med ”Dette er andre racehelgen min i år etter at jeg hadde et hvileår i fjor” før han skriver at han må hive seg rundt og gjøre seg klar til trening. Vi ønsker deg masse lykke til.

 

Som vanlig vil det oppdateres underveis på facebookgruppen. Sak kommer her på nettsiden så fort jeg har kommet meg hjem og fått oversikt over resultater og den slags. Måtte det bli en fartsfull og travel helg med gode resultater. Igjen, lykke til alle sammen.

 

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213553 - Online: 69 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal