30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Salte – nå blir det konkurranse i dameklassen!

15.08.2017
Salte – nå blir det konkurranse i dameklassen!

Det ble dessverre lite bilder da fotografen som kjent skulle kjøre bilcrossbil for første gang. Jeg må derfor få takke Tove Josdal Homme som tok bildene under dametreningen. En stor takk skal også rettes til Monica Halonen for gode bilder og godt samarbeid. Det ble en fin dag med mye moro. Vi var nok flere som kjente på konkurranseinstinktet fra tid til annen - og med en regnvåt bane og søledammer fikk vi sannelig skurret og rattet litt alle sammen. Innskjekklista talte seks damer. Vi får håpe det ikke blir for lenge til neste gang.

 

#GirlsNightOut


Yes dere, da har jeg prøvd jeg også. Ingen flere unnskyldninger. Foto: Tove Josdal Homme

Lørdag var damenes dag for NMK Kvinesdal. På hjemmebane arrangerte vi ”dametrening” for mødre, søstre og andre bilsportinteresserte damer som vanligvis står på sidelinjen. Suksessen var dog ikke like stor som da vi første gang arrangerte en slik trening i mai i år men ser vi på rekruteringsprosenten, så er det kanskje ikke så verst likevel. Alt i alt, så var vi seks damer som fikk prøve oss på den regnvåte banen.

 


Andrea Hamar måtte inn i bilen til mamma Karin for å ta en liten prat. Foto: Tove Josdal Homme

For flere av oss var det første gang vi i det hele tatt satt i en bilcrossbil, og selv om det for noen gikk litt trått i starten – så gikk det bare fortere og fortere for hver runde. Det ble en sosial dag med mye latter og gode historier, økende fart og et snev av konkurranseinstinkt. Det ryktes også at flere av nykommerne stiller nettopp i dameklassen når det lørdag 19 august arrangeres klubbløp på Nedre Kvinlog Motorstadion.

 


May Tone Josdal får taktisk rådgivning fra sjefsmekaniker og ektemann Pål Vegard Josdal. Ved siden av står sønnen Marius. Foto: Tove Josdal Homme

 #Damelandsfinalen

Samtidig kjørte da Kristine Salte damenes landsfinale som ble arrangert av NMK Modum og Sigdal. Til tross for gode plasseringer i innledende omganger, henholdsvis to andreplasser, en tredjeplass og en fjerdeplass – så holdt det dessverre ikke til finaleplassering. Salte fikk likevel en vel fortjent 29. Plass i damenes landsfinale i bilcross. Hun er godt fornøyd og satser videre i sesongen fullt ut i rallycrossklassen, med Rally X Nordic/ Nez i Danmark førstkommende helg.


Kristine Salte i landsfinalebilen, en volvo 850. Foto: Monica Halonen

 
Kristine Salte i landsfinalebilen, en volvo 850. Foto: Monica Halonen

 

Bilder fra damelandsfinalen finner du HER 
 
Bilder fra dametreningen finner du HER 

 

Medieomtale etter treningen og løpet:

FVN, lokalsporten:

Artikkel fra nettavisen finner du HER.

Agder:

Artikkel fra nettavisen finner du HER.

 Lister:

Artikkel fra nettavisn finner du HER.

Jærbladet:

 

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213547 - Online: 63 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal