30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Til finalene i juniorenes landsfinale

08.08.2017
Til finalene i juniorenes landsfinale

Hanne Jobine Eriksen, Elias Røynestad og Magnus Simonsen hevdet seg i juniorenes landsfinale på Vedkvern Motorbane i regi av NMK Hamar. Samtidig kjørte også crosskartføreren Kjell Andre Knabenes en ny NM runde på Rallebanen, i regi av NMK Bø.

 

 

#JRLF2017 #NMKKvinesdal

3 av de omlag 140 juniorsjåførene som deltok på den prestisjetunge landsfinalen på Hamar, er tilhørende i NMK Kvinesdal. Under helgens juniorlandsfinale hadde i tillegg NMK Kvinesdal 2 av 3 deltakere i de avsluttende finalene. Det gikk dessverre ikke helt veien for Hanne Jobine Eriksen,  med to fjerdeplasser, en andreplass og en tredjeplass – så holdt det likevel til en 71. Plass.

 


Foto: T. Thomassen motorsport´s bilder

 

Bedre gikk det for Elias Røynestad som hadde tre heatseiere og en 3 plass i de innledende rundene. Dette kvalifiserte til D finale, men her ble det problemer idet motoren døde i samme øyeblikk som starten gikk. Og selv om Røynestad kom seg av gårde, så var det ikke sjans i havet på å ta igjen de andre. Det ble dermed en 17 plass på Røynestad.

 

 
Foto: Monica Halonen

Det nærmeste vi kommer ”gullgutt” i helgen, er gjennom Magnus Simonsen. Akkurat som klubbkameraten, så hadde Simonsen tre heatseiere og en tredjeplass i de innledende rundene. Deretter ble det finaler. Magnus Simonsen kvalifiserte direkte til C finale. Han vant C finalen og  tok tredjeplassen i B finalen – dette betyr at Simonsen drar hjem med en syvende plass i årets landsfinale for juniorer.

 

 
Foto: Monica Halonen

 

#NMCROSSKART

Vår eneste crosskartsjåfør var i helgen i Bø for å kjøre NM runde, Kjell Andre Knabenes kjørte inn til to femteplasser og hadde også en brutt omgang , da eksospotten falt av. Helgens prestasjoner holdt likevel til en C finale, og Knabenes endte til slutt på 19.plass i klassen 125 cc.


Foto: Karen Marie Hompland

 

Bilder fra juniorlandsfinalen finner du HER

Bilder fra NM runden i crosskart finner du HER

Medieomtale etter løpene

Lister:

Artikkel fra nettavisen finner du HER

 

FVN, Lokalsporten:

Artikkel fra nettavisen finner du HER 

Agder:

Artikkel fra nettavisen finner du HER

 

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213525 - Online: 41 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal