30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Juniorsjåførene er klare for landsfinale

02.08.2017
Juniorsjåførene er klare for landsfinale

Hanne Jobine Eriksen, Elias Røynestad og Magnus Simonsen er nå klare for årets juniorlandsfinale på Hamar 5 august.

 

 

#jrlf17

 

Onsdag kveld åpnet vi banen slik at de tre juniorsjåførene kunne teste bilene innen de la avgårde mot årets landsfinale. Hanne Jobine Eriksen sto ovenfor et vanskelig valg når hun ankom banen med tidenes luksusproblem - to biler å velge mellom - Golf eller Opel. Etter noen runder i hver bil, familieråd samt en runde på for- og ulemper med begge bilene, så endte hun til slutt opp med Opelen. I følge snapschat er de enda i verkstedet for å klargjøre de siste superkreftene i opelen. Vi ønsker henne lykke til og håper samtidig at både Hanne og teamet får seg noen timer på øyet innen de legger avgårde i morgentimene.

 

 
Hanne Jobine Eriksen med Golfen

 


Hanne Jobine Eriksen på tur med Opelen

 

Elias Røynestad ankom banen med bobla på tralla. Det hadde kommet meg for øret at det var motorproblemer av ymse slag den forgående uken. Heldigvis kan det meste fikses, og det finnes ingen utfordringer som er for store når landsfinalen står for døren. Elias hadde flere breisladder i "nittigraderssvingen" og jeg fikk iallefal fanget en av dem på kamera. Elias skulle iallefall hjem å ha på noen andre dekk, om det gjøres noe mer innen i morgen vites enda ikke. Vi ønsker likevel masse lykke til, nå er det bare en ting som gjelder - flat pedal!! 

 


Elias Røynestad i nittigraderssvingen


Elias Røynestad i sin nye boble

 

Magnus Simonsen måtte i kveld prioritere å få ferdig bilen, og var derfor ikke å se på trening. Pappa Simon melder like etter trening at bilen omsider er klar, og sier samtidig at det blir gobilen fra Gol - en Opel Astra. Kjenner jeg Magnus og Astraen rett, så blir det full fart og flat pedal også denne gangen. Hold deg unna tyvstartene Magnus, så er jeg sikker på at det går veien! Lykke til og god tur.


Astraen til Magnus skal nå være klar for avreise. Foto: Simon Simonsen


Magnus og Astraen på Gol. Foto: Anne Beth Mål Arntzen

 

Bilder fra treningen finner du HER

 

En liten hilsen fra "ho me bildan" og "ho som skrive på facebook"

Gjennom sesongen har jeg flere ganger blitt fortalt at jeg skjemmer ut sjåførene. Denne gangen kunne jeg altså ikke få det til, og må følge de flinke sjåførene gjennom sosiale medier hjemmefra. Det er nå en gang slik at livet og jobben kaller - og denne gangen var det altså min tur. Jeg lover likevel å gjøre mitt ytterste - selv om jeg ikke er fysisk tilstede på landsfinalen. Klubbkameraet er nettopp avlevert og jeg har allerede "lagt meg inn" med flere allierte. Dette betyr at jeg som sagt skal gjøre det jeg kan for å holde dere oppdaterte, både før - underveis - og etter løpet. Det ligger dermed i kortene at det kan bli visse forsinkelser, men dere vet - alt til sin tid.

Da tenker jeg at det er på tide å ønske juniorsjåførene - Hanne Jobine, Elias og Magnus - masse lykke til på landsfinalen. God tur oppover og kos dere masse! Dere er mer enn gode!

 

Anne Beth Mål Arntzen

 

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213520 - Online: 36 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal