30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Goldagsløpet 2017

18.07.2017
Goldagsløpet 2017

Med 159 sjåfører i åpen klasse, 52 juniorsjåfører og omlag 289 førere totalt i alle klasser – så må Goldagsløpet sies å være årets største, om ikke annet årets mest prestisjetunge billøp. NMK Kvinesdal stilte med 8 sjåfører, henholdsvis 3 i junior og 5 i åpen klasse (senior). Heiajengen talte et sted i mellom 25-30 stykker, det var meldt ”konge” vær og forholdene kunne med andre ord ikke bli lagt mer til rette for de 8 håpefulle sjåførene. Fra Kvinesdal til Gol er det omlag 50 mil, noe som betyr at man legger opp til langhelg og feriestemning i det man setter kursen forbi bygdegrensene.

 

 #GOL2017


Sigurd Erik Egeland i sin VW Boble

Det ble en del skuffelser denne helgen men de som kjente mest på denne følelsen var nok likevel Andrea Hamar og Christian Hunsbedt – som begge meldte avbud før løpet i det hele tatt startet. Fungerer ikke bilen som den skal, nei da er det av liten betydning hvor klar sjåføren enn måtte være.

 

 
Den nye Golfen til Andrea Hamar fungerte som den skulle under treningen på tirsdag men på Gol var den ikke interessert i å samarbeide - den ble dermed stående i depot hele helgen


Tor Ivar Netlandsnes og Sofie under fredagens trening


Kevin Knabenes og Tor Ivar Netlandsnes konkluderte relativt kjapt med at det ikke var mer håp for Sofie

Tor Ivar Netlandsnes var den første som fikk problemer på banen, allerede etter få meter i første omgang ble bobla hans offer for en stygg påkjørsel som førte ”Sofie” en mørk fremtid i møte.


Man "kødder" ikke med Narvestadgutta, her er Sander Narvestad i sin Volvo (startnr. 113).

Sander Narvestad fikk med seg en 2. plass, en 5. plass og to brudd i de innledende omgangene. I fjerde omgang ble det altså full rulling og bom stopp for Narvestad, noe som resulterte i en 113. plass i åpen klasse. Sigurd Erik Egeland kjørte styggfort i sin VW Boble – og til tross for lang fartstid i bilcrossmiljøet, så er det sjeldent vi ser Egeland som boblesjåfør. Han kjørte inn til en 3. plass og en 2. plass i de innledende omgangene, og hadde dermed to brutte omganger som resultat av tekniske problemer med bobla. Egeland ble dermed nr. 82 i åpen klasse. Den som kom best ut i åpen klasse var Mikal Narvestad, som med to 2. plasser og to 3. plasser i innledende omganger endte opp med en 38. plass. Mikal hadde forøvrig bursdag på søndagen, og det gikk selvfølgelig ikke ubemerket hen. Speakeren sørget for å gratulere og inviterte likegodt alle kvinnelige publikummere under 30 ned i depot til Mikal.

 
Mikal Narvestad og Tor Ivar Netlandsnes i depot

 

#Juniorsjåførene


Magnus Simonsen og Rebecca Hunsbedt kjørte to av fire innledende omganger sammen

I juniorklassen finner vi NMK Kvinesdals eneste kvinnelige sjåfør, Rebecca Hunsbedt. Hunsbedt kjørte inn til to 4. plasser og to 5. plasser i innledende omganger – noe som gav henne en 34. plass.


Rebecca Hunsbedt kjører vanligvis Corsa men for anledningen ble det en Astra på vår kvinnelige representant.

Magnus Simonsen skulle vise seg å være trumfkortet denne helgen, i sin grønne Opel kjørte Simonsen inn en heatseier, en tredjeplass og to andreplasser i innledende omganger. Dette kvalifiserte direkte til B finale, og jammen ble det ikke heatseier her også. Dermed ble det A finale på Simonsen men grunnet en smått ufin forbikjøring, ble det svartflagg og anvisning om å kjøre av banen. Det ble dermed en 6 plass i bilcross junior for Simonsen på det prestisjetunge Goldagsløpet. 


Magnus Simonsen fikk tidenes fraspark da denne boblen forsøkte å komme forbi

 

Bilder fra løpet finner du HER

 

 MEDIEOMTALE ETTER LØPET

Fædrelandsvennen, lokalspoeten:

Artikkel fra nettavisen finner du HER.

Lister:

Artikkel fra nettavisen finner du HER.

Agder:

Artikkel fra nettavisen finner du HER.

 

Anne Beth Mål Arntzen, NMK Kvinesdal 

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213492 - Online: 8 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal