30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Flikka kjørte som om han hadde stjålet både bil og bensin!

11.07.2017
Flikka kjørte som om han hadde stjålet både bil og bensin!

For snaue to uker siden tilbrakte familien Flikka sankthansaften på Nedre Kvinlog Motorstadion med trening i bilcross. Når Martias bare fikk bilen i riktig gear, så skulle man så absolutt ikke tro at det var første gangen gutten kjørte bil.

 

#SOMMERLØPET


Martias Flikka kjørte junior trening med sin gule Toyota MR2. Foto: Anne Beth Mål Arntzen

Lørdag 9. juli viste den ferske sjåføren atter en gang uante talenter, for andre gang satte han seg i bilen – og gav alt. For var det en som gav publikum valuta for pengene, ja så var det unge lovende Martias Flikka, som forøvrig kjørte ”junior trening”. Vi mistet etterhvert tellingen på turene i sandfellene – for det ble noen turer i løpet av dagen. De gangene han kom seg løs for egen maskin var det ingen tvil om planen videre – her var det bare å gi ”flad pedal”. 

 
Pelle er tilbake på banen og jakter både biler og poeng sammen med sjåfør Ingve Flikka. Foto: Anne Beth Mål Arntzen

Pappa Ingve Flikka hadde forøvrige også noen turer i sanden, og selv om pelle blefriskmeldt etter ”himmelspretten” – så fikk vi heller ikke denne gangen oppleve den store duellen mellom ham og Guttorm Lindefjell. Til tross for mye problemer så hygges det på bilcross. Stemningen var på topp og folket koste seg. Det var turer i sandfellene, branntiløp i biler – både på bane og i depot. Det var sol og noen regnbyger – vi hadde grus i håret og god underholdning. Det var med andre ord akkurat som det skulle, det var bra bilcross!

 

 

 

 

 

RESULTATER

 

BILCROSS JUNIOR TRENING/ DEBUTANTER

 

 

BILCROSS JUNIOR

Selv om løpet var åpent for både rallycross, crosskart og bilcross, så ble det denne gangen et rent bilcross løp. Sammen med Martias Flikka kjørte også Sondre Simonsen ”junior trening”, begge NMK Kvinesdal. I Bilcross junior gikk førsteplassen til NMK Kvinesdal føreren Magnus Simonsen, det kjøres knallsterkt og med to heatseiere og en andreplass i innledende runder ble det direkte kvalifisering til A finalen. Andreplassen gikk til Sivert Svardal, NMK Konsmo. En knallsterk tredjeplass til Andrea Hamar, NMK Kvinesdal. Øvrige resultater for NMK Kvinesdals sjåfører i bilcross junior: 7) Sine Hamar, 8) Rebecca Hunsbedt og 10) Elias Røynestad.

 

BILCROSS DAME

Resultater bilcross dame: 1) Kristine Salte, NMK Kvinesdal, 2) Cecilie Meland, NMK Sandnes og Jæren, 3) Lene Holmebakken, NMK Egersund. Øvrige resultater for NMK Kvinesdals sjåfører i bilcross dame: 4) Tove Josdal Homme.

 

BILCROSS SENIOR

Resultater bilcross senior: 1) Frode Kallhovd, NMK Kvinesdal, 2) Jørn Håkon Stølen, NMK Kvinesdal, 3) Fredrik Klepp, NMK Konsmo. Øvrige resultater for NMK Kvinesdals sjåfører i bilcross senior: 6) Kevin Knabenes, 9) Jon Olav Hodne, 10) Guttorm Lindefjell, 14) Pål Vegard Josdal, 16) Anders Bjærum, 19) Simen Narvestad, 24) Alf Jakob Rlyseland, 26) Ingve Flikka, 27) Lars Christian Lote Rosland, 29) Arnold Falkgjerdet, 30) Kai Arne Homme, 31) Mikal Narvestad og 33) Andreas Orthe

 

CROSSKART

Samtidig som vi arrangerte "sommerløpet" på Nedre Kvinlog Motorstadion, representerte Kjell Andre Knabenes NMK Kvinesdal på Rallebanen i Bø 8-9 juli. Knabenes reiste til Bø for å kjøre crosskart på banen hvor han i august skal kjøre en ny NM runde. Han fikk med seg følgende resultater: 1 omgang: 4 plass, 2 omgang: Sammenstøt – brutt, 3 omgang: 4 plass, 4 omgang: Brutt, 5 omgang: Stilte ikke til start, så ingen finaler. Kjell Andre skriver på sin facebookside at selv om resultatene ikke var særlig å skryte av, så var det en fin helg med gode erfaringer. 

 

Bilder fra løpet finner du HER

MEDIEOMTALE ETTER LØPENE

Agder:

Artikkel fra nettavisen finner du HER.

 

Lister:

Artikkel fra nettavisen finner du HER

 

Tekst og foto: Anne Beth Mål Arntzen, NMK Kvinesdal

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213489 - Online: 5 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal