30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Full fart for jentene 1. mai.

02.05.2017
Full fart for jentene 1. mai.

Jentene fikk sin egen dag på banen, og de storkoste seg.

NMK Kvinesdal kjørte trening for de spreke jentene 1. mai.

Det begynte med at NMK Kvinesdal ville gi noe tilbake til de jentene i Lister som hjelper klubben med så mye under diverse arrangement. Så ble det til at de i tillegg kunne ta med seg noen venninner, og dermed ble det til en dag hvor de som ikke har så stor kjennskap til denne sporten som gjenger under navnet bilcross kunne møte opp på Nedre Kvinlaug Motorstadion for å prøve seg på banen. Og det ble full klaff med nærmere 20 jenter til start i alle aldre fra yngste på 15 år til eldste på 58 år, noen tok det rolig og pent siden det tross alt var 1. mai, mens andre brydde seg lite om det. De fleste hadde kjennskap til sporten ved at de har stått på sidelinjen og sett på. Men nå ble det helt annerledes, det var de som skulle bak rattet. Enkelte måtte ha litt betenkningstid før de stilte til start, mens andre kunne ikke komme fort nok i gang. Uansett alder eller kjørestil, spennende, lærerikt, sosialt og moro var det en hørte det gikk i. Det ble stilt mange spørsmål om det meste også, og er klubben heldig så kommer nok noen av de til å starte på storløpet som holdes etter god tradisjon på selveste Kristi Himmelfartsdagen.

 

Og når det gjelder løp så har bilsporten startet opp for fullt. NMK Kvinesdal har hatt flere på pallen allerede. I Egersund den 23. april kom Steven Wetland på en andreplass i rallycross, i juniorklassen hadde vi 2 i finaler. Magnus Simonsen på en 4. plass og Andrea Hamar på en 7. plass. Seniorklassen var litt preget av frafall fra oss, men Bjørn Morris Egenes hadde tatt turen, verre var det med resultatene. Han måtte bryte i tredje heat så da var den turen over.

 

Ellers ble det kjørt løp på banen tilhørende Kristiansand på lørdag med svært gode resultater for NMK Kvinesdal. Der Magnus Simonsen vant juniorklassen og Hanne Jobine Eriksen kom på en femte plass, ellers fikk Frode Kallhovd en 3. plass i seniorklassen.

 

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213503 - Online: 19 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal