30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Sine Hamar viste sine kjøreferigheter på Konsmo

12.09.2016
Sine Hamar viste sine kjøreferigheter på Konsmo

Sine Hamar var den som kjørte best fra NMK Kvinesdal på banen til NMK Konsmo og Tove Josdal Homme i dameklassen med Rebecca Hunsbedt i C-finalen junior fikk oppleve sin første rundvelt og kan dermed reise heim og kose seg med rullekaker.

NMK Kvinesdal jentene sto for dramatikken

I helgen var det løp på banen til NMK Konsmo og NMK Kvinesdal hadde flere deltakere påmeldt, men det tynnet seg fort ut. Så da selve løpet startet var det kun sju som kom til start, ingen i senior eller den åpne klassen som noen kaller den. Men det sto ikke på innsatsen og iveren etter å kjøre for de som kom seg til start.

 

Tove Josdal Homme som kjører i dameklassen og som lå an til å kjøre seg rett inn i A-finalen ved å ligge på andre plass i siste heatet like før mål kom ut for et dramatisk møte med et stort dumper hjul, fikk rundkast på bilen og vraket den. Ambulanse ble tilkalt siden det tok tid med å få henne ut av bilen, litt seinere var hun på beina og ved godt mot kunne en høre over speakeranlegget.

 

Og når det var juniorene sin tur til å kjøre C-finalen, startet den med fire fra NMK Kvinesdal i noe som fikk vist at her er det friskt mot å hente. For like etter start gikk det virkelig galt for Rebecca Hunsbedt som fikk hjelp til en frisk snurre tur med rundkast og piruetter, noe som satte bilen helt ut av spill. Ja det er vel bare et spørsmål om den kommer på banen igjen, Rebecca derimot kom krelene ut av frontruten og virket like frisk ved motet.

 

Så ble det omstart uten Rebecca, og der viste det seg at Sine Hamar var den som skulle kjøre mest taktisk nå. Det ble knivinger og heftige sammenstøt, men Sine valgte de rette sporene og vant både C og B-finalen og sto da til slutt i A-finalen. Der var også sammenstøtene et faktum, og kjørestilen enda kvassere. Og hadde Sine vært like hard som de andre i gul sonen så er det bare et spørsmål om hun ikke hadde klart å kjøre seg inn til en tredje plass.

 

Dermed ble Sine Hamar NMK Kvinesdal sin beste fører denne helgen med en god fjerdeplass, deretter kom Elias Røynestad på en 12. plass, Christian Hunsbedt på en 14. plass, Rebecca Hunsbedt på en 15. plass og Hanne Jobine Eriksen på en 18. plass. Og så må vi ikke glemme Andrea Hamar som kjører i klasse junior trening, klassen for de som er helt yngst.

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213606 - Online: 58 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal