30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Mikal Narvestad er best fra Sørlandet

28.08.2016
Mikal Narvestad er best fra Sørlandet

Det er rett og slett ingen over eller på siden av Mikal Narvestad innen bilcrossen i år, han kjører best fra hele Sørlandet og viser ingen frykt for noen...

 Mikal Narvestad er Sørlandets beste bilcross fører.

Når det virkelig gjelder så er det ingen andre enn Mikal Narvestad som får det til fra Sørlandet innen bilcross i år, han vant klubbmesterskapet på heimebanen til NMK Kvinesdal på Nedre Kvinlaug. Han var den eneste fra NMK Kvinesdal som klarte å kvalifisere seg til landsfinalen i bilcross for seniorer. Bare det i seg selv er en bragd, så Mikal har virkelig klart å få det til selv om han ikke er mer enn 22 år og har mer enn 3 sesonger bak seg.

 

Mange av de som kjører bilcross er som Mikal, de skrur mye selv, får hjelp av kamerater og har det veldig sosialt sammen. Mens andre driver det som et stort team med mekanikere og nesten et helt verksted på slep for å komme seg inn til de plasseringer Mikal klarte i helgen.

 

Mikal kjøpte nylig bilen og skiftet clutchen på den onsdagen før han reiste inn til Elverum og landsfinalen for senior. Så noe kjøretrening med bilen fikk han jo ikke, men Mikal er av natur en kar som tar det som det kommer. Så i denne store kampen med over 140 deltakere var det han skulle prøve seg som eneste deltaker fra NMK Kvinesdal. Mange fra klubben hadde tatt turen inn for å se på kjøringen og gi han støtte i dette store Norges mesterskapet for bilcross.

 

I det første heatet fikk han alt vist hva han kan, kjørte inn til en andre plass. Så ble det bare bedre og bedre, andre og tredje heat ble kjørt med heat seier i begge to. Det gav han andre spor i B-finalen, og i en landsfinale for senior er det ingen som sparer på noe. Alt gis da for å komme videre, for beste mann i hver finale rykker opp til en står i A-finalen. Mikal sparte ikke på noe, han gav alle det de var kommet for å se. Bilcross med fart og spenning.

 

Han kjørte en god og hard B-finale og kom inn på en tredjeplass og havnet da på en 8. plass totalt. Det er det beste noen fra NMK Kvinesdal har klart i en senior landsfinale noen gang i historien. Og ikke nok med det, han kjørte fra naboklubbene, med Espen Kerim fra NMK Konsmo og Sørlandsbanden som ble fjorårsmester denne dagen. Ja, alle måtte se seg slått av denne friske unge karen fra de indre bygder og NMK Kvinesdal.

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213601 - Online: 91 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal