30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Sander Narvestad var den som kom nærmest pallen.

22.08.2016
Sander Narvestad var den som kom nærmest pallen.

Sander Narvestad sto for den raskeste kjøringen fra NMK Kvinesdal, Andrea Hamar for den mest delene og Hanne Jobine Eriksen for den mest krevende. Det var Egersund som kjørte andre runde av Sør-vest cupen.

Sander Narvestad best fra NMK Kvinesdal

Så var det NMK Egersund sin tur til å kjøre bil og rallycross løp, dette løpet er det andre i Sør-vest cupen hvor NMK Kvinesdal startet og NMK Konsmo avslutter. Det var ikke det helt store trykket fra NMK Kvinesdal denne gangen, og de som stilte til start var to juniorer og en juniortrening.

                      
Sander Narvestad var den som kjørte seg lengst opp etter to tredje plasser og en heatseier, det gav han plass rett inn i A-finalen. Der ble kampen hard og resultatet ble til slutt en 6. plass totalt. Så hadde vi med oss Hanne Jobine Eriksen som kjørte inn til tre fine tredje plasser i de innledende heatene og i B-finalen kjørte hun like friskt, noe som gav en 10. plass totalt for løpet.

 

Andrea Hamar har minst bil, kjører i minste klasse som er junior trening, men størst på stå på vilje. Med hennes godhet for andre og hjelp fra pappa Ola som kjenner sporten og folkene i den, klarte hun å dele bil med ei fra en annen klubb i samme klasse. Det står det respekt av dette både fra Andrea og arrangørene som viser at denne sporten handler om å stå samlet og dra lasset i samme retting uansett alder, kjønn, klasse eller klubb.

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213596 - Online: 110 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal