30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Landsfinalen på Gol for juniorene.

31.07.2016
Landsfinalen på Gol for juniorene.

I år hadde vi tre stykker som klarte å kvalifisere seg til Landsfinalen for bilcross på Gol. De var tidlig på plass for å kose seg sammen med resten av landets utkårede utøvere...

Landsfinale juniorene fra NMK Kvinesdal.


NMK Kvinesdal stilte med 3 deltakere på banen til NMK Gol der landsfinalen for juniorene gikk av staben nå i helgen. For at en skal ha en mulighet til å kjøre på dette løpet må en kvalifisere seg i løpet av året, en må kjøre et kvalifiseringsløp og være blant de beste der, for så å bli en av de hundre som får kjøre Landsfinalen. Så kampen om å bli Norges beste junior kjører er ikke noen enkel lek verken for fører eller bil.

 

I denne kampen stilte Sine Hamar, Elias Røynestad og Simen Narvestad. Sine i sin lyse blå Opel Corsa med eget motiv på panseret, var vår eneste jente og er i full driv inn i denne sporten. Men på landsfinalen ble kampen i hardeste laget. De kjørte fire innledende heat der hun fikk, tre 5 plasser og en sjette plass.

 

Elias kjørte si svarte VW Boble og rattet seg inn i første heat på en femte plass og så ble det bare bedre. Tredje plass i andre heat, fjerde i tredje heat og i siste og fjerde heat ble det en andre plass. Disse plasseringene holdt dessverre ikke til noen finale plass i dette harde kjøret.

 

Så NMK Kvinesdal sitt eneste håp om finale plass ble da Simen, han kjørte sin VR6 Golf med fargene lyse grønn og svart. Det begynte knall bra med to strake heat seiere, men så ble han som alle her litt ivrig og farten litt for god i forhold til bilen foran i en sving. Dette likte ikke dommerne og svart flagget ble vist, noe som gjorde at han mistet dette heatet. Det var enda et heat igjen, her ladet han godt opp i hard kamp og dro inn en andre plass.

 

Nå hadde NMK Kvinesdal en i finale, håpet var ikke ute for klubben og resten av de som heiet på Simen. Det kunne blitt en lang tur opp til A-finalen fra E-finalen, men ingen umulighet. Simen kjørte bra og arbeidet seg oppover, men det var for få runder til å ta ledelsen. Han kom inn på en kjempe god andre plass og dermed beste mann fra NMK Kvinesdal i Landsfinalen for juniorene.

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213548 - Online: 64 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal