30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Mikal Narvestad vårt eneste håp i landsfinalen for senior.

25.07.2016
Mikal Narvestad vårt eneste håp i landsfinalen for senior.

Mikal Narvestad kjørte seg inn til B-finale, vant den og fikk dermed en landsfinale billett til Landsfinalen på Elverum. Hilde Follaug gjorde den store bragden å få tittelen Dronningen av Konsmo Motorbane 2016 og Jan Gunnar Rennestraum debuterte i klassen rallycross etter 10 år fravær i denne klassen.

Mikal Narvestad er klar for landsfinalen.

Det var kvalifiseringsløp for bilcross seniorene på Konsmo i helgen, og det var siste løp der en har mulighet for å klare dette. Så førerne hadde møtt opp fra fjern og nært for å prøve seg, dermed ble det hard kamp om å komme i A-finalen der de 6 billettene ligger.

 

Det var mer enn bilcross senior å se på banen, en hadde bilcross damer også hvor NMK Kvinesdal fikk Dronningen av Konsmo Motorbane ved Hilde Follaug. Hun har kjørt best sammenlagt over de to løpene som teller med der. Ellers kjørte hun sterkt i helgen med en andreplass og to 4. plasser og i A-finalen tok hun andreplassen. Tove Josdal Homme kjørte også i A-finalen og ente til slutt opp på en god fjerde plass.I bilcross junior hadde NMK Kvinesdal fire til start med Sander Narvestad i A-finalen og i ledelse ut den, men så glapp det og bilen ut i sandfellen. Så han ente til slutt på en god fjerdeplass etter å ha kjørt de 3 innledende heatene med en 1., 2. og 3. plass. De to neste i B-finalen med Christian Hunsbedt på en 7. plass etter 3 3. plasser, Rebecca Hunsbedt like etter på 8. plass med heat seier som beste innledende. Så hadde vi med oss Elias Røynestad på en 14. plass som kjørte godt, men ble forfulgt av noen uhell, med 3. plass som beste heat.

 

Så kom bilcross seniorene med hele 69 deltakere hvor Mikal Narvestad var NMK Kvinesdal sin beste fører med 1.,2., og 3. plass i innledende og plass i B- finalen. Den vant han og stilte så til start i A-finalen hvor han var innom ledelse før girkassen takket for seg og bilen stoppet, dermed ble det en 6. plass og landsfinale plass på han. Mikal er den eneste fra NMK Kvinesdal som har klart å kvalifisere seg til landsfinalen for senior som blir kjørt på Elverum 27. august.

Så kom Markus Solberg på en 21. plass etter heat seier, 3. og 4. plassering. Fredrik Ekhom på 29. plass etter to gode andre plasser og uhell i siste innledende som stoppet bilen. Jørn Håkon Stølen på en 44. plass etter heatseier og gåen bil i andre heat og slutt for han. Eivind Rødland hadde heller ikke dagen og kom inn på en 59. plass etter stopp i tredje heatet. Men Ole Kristian Mygland var nok den mest uhellige av de alle selv om smilet var der hele tiden, en 67. plass ble det på han.

 

Så kom Rallycross der NMK Kvinesdal stilte med to av de 12 som kjørte. Jan Gunnar Rennestraum debuterte etter å ha ligget i dvale over 10 år i denne sporten, men han våknet virkelig til ute på banen med andreplass som beste og 10. plass til slutt i lånt bil av klubbkamerat Tor Ivar Netlandsnes. Steven Wetland hadde også en 2. plass som beste og stoppet på en 8. plass i denne harde klassen hvor alt ble blandet uansett hvor stor motor en hadde.

 

Her har vi Dronningen av Konsmo Motorbane 2016, Hilde Follaug.

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213545 - Online: 61 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal