30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Historisk dag for NMK Kvinesdal.

04.07.2016
Historisk dag for NMK Kvinesdal.

Det historiske over dagen var at vi hadde fire crosskarter som kjørte hos oss og at Simen og Sander Narvestad fylte 18 år og kjørte i A-finalen.

 Narvestad gutta feiret 18 årsdagen på banen.


Det var billøp på NMK Kvinesdal sin bane nå i helgen, med hele 57 førere som stilte til start. Og denne gangen var det ikke bare bil og rallycross som ble kjørt. Nei, det var andre lyder og farkoster å skue på banen i tillegg. Crosskart var navnet på disse kjøretøyene, hele fire i tallet og de fikk virkelig vist sin fart og spenst på banen, så de håper vi virkelig vi får sett mere til.

Andre som fikk vist seg fram var tvilling paret Narvestad som nesten har banen som nabo, og har kjørt bilcross fra det året de fyller 15. Søndag 3. juli kom de til verden for 18 år siden og det feiret de begge ved å kjøre seg inn til start i A-finalen for junior. Der klarte Sander å dra i land en andreplass med sin kjære Volvo 240 som hadde en heatseier bak seg, mens 9 minutter eldre Simen fikk motorstopp og kom da inn som nummer 6 selv om han hadde 2 gode heat seirer og en stopp tidligere på dagen.

 

Det var hele 6 stk. fra NMK Kvinesdal i juniorklassen og halvparten var i A-finalen, foruten Narvestad gutta var Elias Røynestad der. Han kjørte godt hele dagen med en heatseier og 2 andreplasser før 5. plassen i A-finalen. Ellers hadde vi Eirik Egenes på en 8 plass i B-finalen, Sine Hamar på en 12 plass med en andreplass i første heat, så gikk drivakslingen med litt til og stopp for henne. Vi hadde også med oss Bjørn Olav Mygland for første gang i junior klassen og han kjørte inn til en god 13 plass.

 

I senior klassen hvor de store møtes var det hele 24 førere og ni av de fra NMK Kvinesdal, den som kom lengst opp var Finn Andre Nilsen med to heat seire bak seg og en 5. plass i A-finalen. Så kom Jørn Håkon Stølen som måtte gi seg i denne A-finalen med 3 heat seire bak seg og inn på en på en 6. plass. Så hadde vi de fire neste i B-finalen, Jan Nøkland på en 8. plass med en heatseier, Andreas Orthe på en niende plass, Ole Kristian Mygland på 10. plass med en heatseier og Mikal Narvestad i lånt bakhjulstrekker fra bror sin Sander på en 11. plass. Så fikk vi Eivind Rødland i C-finalen med en heatseier og 16. plass. Vidar Sveigenes på 19. plass etter uhell og mye skruing og så Remi Røynestad på en 23. plass etter to turer ut i det fri.

 

Dameklassen var og å se på banen med Tove Josdal Homme som eneste av de 8 deltakene og hun kjørte seg inn i A-finalen og stoppet på en god 6. plass.

 

Vi hadde også med oss to førere i junior trening klassen hvor de kan kjøre fra det året de fyller 15. Her fant vi Andrea Hamar og for første gang Jonas Egenes.

 

Ellers fikk June-Marie Tronstad fra NAF Froland pokal for å ha klart seg så godt at hun er tilbake på banen etter rundkastet på Rugslandsbanen.

 

Her har vi den stolte Crosskart gjengen.

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213539 - Online: 55 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal