30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Landskamp.no hadde fire fra NMK Kvinesdal

20.06.2016
Landskamp.no hadde fire fra NMK Kvinesdal

De fire fra oss var i Junior Christian Hunsbedt og Sander Narvestad, Ida Marie Eriksen i dameklassen og Mikal Narvestad i seniorklassen. Og de fikk speakeren til å nevne de flere ganger begge dagene, siden dette var et to dagers løp mot svenskene.

 

NMK Kvinesdal ble hørt over speakeranlegget.

Landskamp.no er storløpet for de som driver med sporten bilcross, det regnes faktisk som Norges største bilcross løp og her er det også en del svensker som kjører. Derav navnet Landskamp.no og i alt var det 194 som kjørte i bilcross klassene, selv om det var flere påmeldt. Men etter litt trening og diverse uheld så klarte ikke alle å stille til start. I tillegg kom det 34 i rallycross klassen. Dette var et to dagersløp som gikk på Momarken bilbane.

NMK Kvinesdal stilte med fire deltakere fordelt rundt om i de 3 bilcross klassene. Den som kan heim med størst pokal var Ida Marie Eriksen som tok 4 strake heatseiere i klasse damer, noe som bare hun og ei fra Sverige klarte i denne klassen. Med det gode resultatet var det rett inn i A-finalen der kampen var hard, så resultatet ble til slutt en god femte plass av de 31 damene som stilte til start.

Så hadde vi Mikal Narvestad som kjører i klasse senior som er den største og hardeste klassen med 111 førere stillene til start. Der klarte han å kjøre seg inn til 3 heatseiere, en 4. plass og en andre plass i en av semiefinalen. Med disse gode resultatene gikk han videre inn i B-finalen, der fikk han en trøkk bak som ente med rundvelt og hjulene i luften. Så da stoppet det raskt opp for han, hva resultatet kunne blitt er usikkert. Men en 13. plass til slutt er på ingen måte dårlig kjøring i denne sammenheng.

De to siste førerne fra NMK Kvinesdal var Christian Hunsbedt og Sander Narvestad som begge kjører i klasse junior hvor det var 52 stk. som stilte til start. Der var Christian uheldig og tok knekken på motoren i tredje heat etter to andreplasser og havnet dermed ned på en 29. plass. Sander var mer heldig med sine heat, der to av de var andre plasser, en 3.plass og en 4.plass og kom inn til en 17. plass totalt.

 

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213524 - Online: 40 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal