30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Det ble en hard tur for bilene i Konsmo 220516

25.05.2016
Det ble en hard tur for bilene i Konsmo 220516

Været var ikke så hakkende galt fra morgenen av, men etter som tiden gikk viste værmeldingene at de fikk rett. Det regnet mer eller mindre hele tiden, noe som gjorde at kjøreforholdene ble svært kreverne utover i heatene. Så ingen ting var avgjort før alle hadde kjørt sine heat og finaler.

NMK Kvinesdal gav alt i regnværet.

Søndag 22. mai blir lagt på minnet som en veldig regnfull dag for de som besøkte banen til NMK Konsmo. NMK Kvinesdal som er bilsportens klubb for de som har tilhørighet til en av de 6 Lister kommunene, stilte med hele 18 deltakere i bilcross klassen, og de fikk vist seg fram etter som regnet speedet på og banen skiftet dekke fra asfalt og grus til vann og gjørme. Noe som gav publikum mye spenning ved krevende kjøring og utfordringer for om bilene klarer dette.

Det var seniorene som startet dagen med å være den første og største klassen. Det var ingen fra NMK Kvinesdal som dro i land noen heatseiere her, men dramatikk og spenning det klarte de å få til. Den som dro til hardest her var Andreas Orthe som ente med rundvelt av typen taking og en bil som ikke var kjørbar kun etter to heat. Ellers måtte flere gi seg, derav Jørn Håkon Stølen som lå an til vider opprykk inn i C finalen, men med det været og kjøreforholdene som banen gav så slo bunnpannen lekk og motorhavari var et faktum. Ellers debuterte Eivind Rødland med første løp i klasse senior, også han slet med bilen. Kun bremse på et fram og et bakhjul, allikevel kjørte han seg inn i C-finalen.

I junior klassen stilte NMK Kvinesdal sterkt med flere heat seiere og uhell. Christian Hunsbedt hadde godt drag på bilen, men den ville plutselig ikke mer selv om den lå i ledelse og ble parkert for dagen. Men de tankene hadde ikke Sine Hamar som gjorde sin karrieres beste løp med å kjøre inn til andre plass i alle de 3 innledende heatene og en god B-finale. Elias Røynestad kjørte også bra, og kjørte seg fra C til B-finalen, men så sa bilen takk for seg.

Bedre gikk det for Simen Narvestad som hadde to av 3 mulige heatseiere før A-finalen og som likeså godt dro til med å kjøre inn til seier her. Det resulterte i øverst på pallen og kvalifisert til junior landsfinalen som går på Gol i år. Det ble også Sine Hamar og Elias Røynestad.

Så var det dameklassen hvor de ikke var så mange i tallet, men desto kvassere på speeden. Ida Marie Eriksen tok girkassen i andre heat og måtte parkere bilen. Hilde Follaug var også utsatt for uhell, men i finalen virket alt som det skulle og seieren var dermed innen rekkevidde, noe hun viste ved å kjøre seg inn til øverst på pallen.

Resultater: Junior.

 

1) Simen Narvestad NMK Kvinesdal, 2) Ståle S. Ubostad KNA Aust-Agder, 3) Anders Ubostad NMK Konsmo, 8) Sine Hamar, 10) Elias Røynestad, 15) Eirik Egenes, 22) Christian Hunsbedt, 24) Sander Narvestad & Tommy Bjelland, 25) Rebecca Hunsbedt.

Damer.

 
1) Hilde Follaug NMK Kvinesdal, 2) June-Marie Tronstad NAF Froland, 3) Mona Michelle Edland NMK Sandnes og Jæren, 6) Ida Marie Eriksen.

Senior.

 
1) Espen Kerim NMK Konsmo, 2) Morten Lislevand NAF Motorsport Evje og Hornnes, 3) Thomas Haaland NMK Konsmo, 11) Eivind Rødland, 15) Jan Nøkland, 17) Jørn Håkon Stølen, 42) Remi Røynestad, 44) Andreas Orthe, 48) Marius Røynestad.

Så kjørte Andrea Hamar i klassen for Junior trening.

 

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213604 - Online: 70 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal