30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Over 70 deltakere prøvde seg på Himmelspretten.

06.05.2016
Over 70 deltakere prøvde seg på Himmelspretten.

Ja, det hele 78 førere som stilte i de diverse klassene under vårt kjente løp som går under navnet "Himmelspretten" 5. mai. Spenningen lå i om det var noen av de lokale som klarte å krele til topps. Banen var like uprøvd for alle, å det ble kamp til siste bil var i mål.

Kjempe start av nyombygget bane for NMK Kvinesdal

Flommen i vinter tok nesten knekken på NMK Kvinesdal, men med en ubegripelig mengde friskt mot, helbredene hjelp fra entreprenører og stor dugnadsvilje sto banen uprøvd og ventet på å få kjørt seg Kristi himmelfartsdagen. Det var 75 startene biler fordelt på de forskjellige klassene og klubber, og fra oss lokale var det 25 biler og enda flere spente fra tribunen.

Andrea Hamar var den yngste og første fra NMK Kvinesdal i klassen junior trening som fikk prøvd seg på banen. Så slapp de seg ut en etter en for å teste kjøreferdigheter og bil, for de fleste var det bilen som gav opp først. Men noen klarte seg bedre enn andre, Simen Narvestad kjørte seg inn til to heat seire og en andre plass i innledende, og til 3. plass i finalen for klasse junior.

I dameklassen var det litt tettere i toppen der to av de som stilte i finalen hadde heat seier i de 3 innledende heatene, men det var Hilde Follaug fra NMK Kvinesdal som tok seieren.

Så var det dagens største klasse med 37 biler i klasse senior sin tur til å avgjøre hvem som blir best, hele fire av de med alle 3 innledende heatseiere. Dramatikken startet med tjuvstart og sammen støt, men heldigvis kunne alle bilene stille til start igjen. Starten gikk og sammenstøt var uunngåelig siden alle var jevne og alle ville først inn i første sving. Utfallet ble at den minste bilen ble taper og snurret rundt med stopp på tvers av banen. Bilen startet opp igjen med de andre alt for langt framme i forhold til å dra inn en seier. Noe som skulle gi en spenning som nesten tok pusten fra folk, for bilen var liten, farten stor og forspranget minket. Heldigvis er finalen på fem runder og ikke 3 som i heatene, for til slutt klarte denne bilen med Jørn Håkon Stølen som sjåfør å komme først over målstreken.

Resultater Bilcross.

 
Junior.
1) Tarje Ousdal NMK Egersund, 2) Anders Ubostad NMK Konsmo, 3) Simen Narvestad NMK Kvinesdal, 9) Elias Røynestad, 10) Tommy Bjelland, 13) Eirik Egenes, 14) Sine Hamar 18) Rebecca Hunsbedt, 19) Christian Hunsbedt, 19) Sander Narvestad.

 
Damer
1) Hilde Follaug NMK Kvinesdal, 2) Mariell Olsen NMK Konsmo, 3) Mona Michelle Edland NMK Sandnes og Jæren, 4) Hilde Treland NMK Kvinesdal, 6) Ida Marie Eriksen, 9) Tove Josdal Homme.


 
Senior.
1) Jørn Håkon Stølen NMK Kvinesdal, 2) Morten Lislevand NAF Motorsport Evje og Hornes, 3) Alf Jakob Røyseland NMK Kvinesdal, 4) Jørgen Egenes, 5) Fredrik Ekhom, 6) Mikal Narvestad, 7) Kevin Knabenes, 9) Jan Nøkland, 14) Markus Solberg, 28) Remi Røynestad, 30) Tor Ivar Netlandsnes, 31) Kåre Narvestad, 34) Bjørn Morris Egenes, 35) Andreas Orthe.

Så ble det delt ut pokal for den mest uheldige deltaker med tittel årets "Himmelsprett" og den gikk til Ørjan Ottesen.

  

Ellers hadde vi med oss Andrea Hamar i kassen junior trening og Eivind Rødland i debutantklassen senior.

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213584 - Online: 98 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal