30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Rallycross førerne våre fikk vist seg fram på Rugslandsbanen.

28.09.2015
Rallycross førerne våre fikk vist seg fram på Rugslandsbanen.

Våre to rallycross førere fikk virkelig vist seg fram i helgen på Rugslandsbanen. Og Runar Eriksen i bilcross måtte børste støv av gamle kjøreferdigheter siden han fylte 20 år og måtte på banen i bil nr. 20.

Det var to dagers løp på Rugslandsbanen i helgen som drives av KAK Kristiansand Automobilklubb. Dette er en bane som gir stor fart inn i kurver og dumper, så her må en satse friskt skal en nå helt til topps. NMK Kvinesdal hadde 11 deltakere på startstreken og hadde hatt flere om bilene ikke var blitt kjøpt opp etter sto havarert heime. Men sånn er denne sporten som gir et godt samhold mellom klubber og medlemmer selv om bilen kan bli kjøpt opp eller kjørt til vrak i verste fall. Den som fikk kjørt minst var Tommy Bjelland som bare kom godt hundre meter fra start i første heat før motoren havarerte fullstendig og ny må på plass før den bilen kan brukes igjen. Men uansett utfallet til deltakerne under stevnet så lå smilet der og solte seg i et helt utrolig godt høstvær med skyfri himmel og en stor sol. Og den som strålte om kapp med solen var Tor Ivar Netlandsnes med en ny anskaffet gul Volvo 240 i klasse Rallycross Nasjonal over 2,4 liters motor. Han dro til med å vinne alle heatene i sin klasse og da finalen sto der var spenningen på topp, og spenning fikk vi helt inn til mål, for Tor Ivar lå ikke i ledelsen før det var litt over en runde igjen. Og der ble han liggende til mål, selv om han har hatt en liten pause fra denne klassen. NMK Kvinesdal hadde i tillegg en illsint rød Ford Escort fra Sirdalen, som ble kjørt av Bjørnar Josdal i Rallycross kl. 2. Han klarte seg virkelig godt, og havnet på en tredje plass i en ellers frisk og rask finale. I bilcross som var den største arenaen for de godt over hundre deltakerne hadde der lurt seg inn en med lånt bil og utstyr fra Kvinesdal i bil nr. 20. Det var Runar Eriksen som ikke viste noe om at han skulle kjøre løp. Det var en overraskelses presang fra kameratene til hans 20 årsdag, som han tok og gjennomførte med glans. Ellers hadde NMK Kvinesdal flere deltakere i diverse finaler, med Amanda Røynestad i A-finale damer og nærmest pallplassering innen bilcross sporten denne helgen.

 
Her noen av de stolte førerne fra NMK Kvinesdal, Eivind Rødland, Amanda Røynestad, Markus Solberg, Jan Nøkland, Tor Ivar Netlandsnes, Runar Eriksen, Ole Tom Bryggeså, Bjørnar Josdal og Tommy Bjelland.

Resultater bilcross junior.
1) Nicolay Rike Grønlund NMK Konsmo, 2) Olav Breimyr Hansen NAF Froland, 3) Ståle Skjulestad Korsvik KNA Aust-Agder, 23) Elias Røynestad NMK Kvinesdal, 24) Tommy Bjelland NMK Kvinesdal.

Bilcross damer.
1) June-Marie Tronstad NAF Froland, 2) Ingrid Rosland Jensen KAK Kristiansand Automobilklubb,
3) Christine Settendal Johnsen NMK Grenland, 5) Amanda Røynestad NMK Kvinesdal.

Bilcross senior.
1) Jan Olav Kile, 2) Frank Heggeland, 3) Arild Fløystøl alle fra KAK Kristiansand Automobilklubb,
9) Markus Solberg, 21) Jan Nøkland, 23) Runar Eriksen, 25) Ole Tom Bryggeså, 39) Eivind Rødland (debutant) og 47) Remi Røynestad som måtte bryte. De siste fra NMK Kvinesdal.

 
Tor Ivar Netlandsnes og Bjørnar Josdal smilte bredere en sola denne solfulle dagen.

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213519 - Online: 35 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal