30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Vi fikk det til på Konsmo, 19 fantastiske deltakere fra NMK Kvinesdal.

21.09.2015
Vi fikk det til på Konsmo, 19 fantastiske deltakere fra NMK Kvinesdal.

Vi begynner virkelig å få det til når det gjelder kjøring og deltakelse, alle er vi en god motivasjon for sporten og klubben. Så her er det bare å stå på og få med flere og resten av gjengen.

NMK Kvinesdal største deltaker klubb under helgens bilcross stevne.

I helgen var det stort stevne på banen til NMK Konsmo, der stevnet var sluttløp for den store cupen som begynte med første løp på Grenland motorsportsenter, så Sigdal motorsenter og avslutningen på Konsmo motorbane. I alt stilte NMK Kvinesdal med 19 deltakere, noe som ble ropt ut over speaker anlegget med at NMK Kvinesdal var storstevnets beste deltaker klubb. Dette stevnet begynte lørdagen med 3 innledende heat og fortsatte med 2 innledende heat søndagen og finalene. NMK Kvinesdal viste seg fort fram med flere heat seiere og beste tider alt fra starten av, og stilte med flere deltakere i diverse finaler og til slutt øverst på pallen også. Kan begynne med juniorklassen der NMK Kvinesdal hadde flest deltakere, og to på pallen. Det var Simen Narvestad som tok førsteplassen og Jørn Håkon Stølen andre plassen, og i dameklassen hvor Ida Marie Eriksen sto øverst. Dette var pallplasseringene for løpet på Konsmo motorbane, så var jo dette sluttløpet for den store Bilcross.no-cupen. Der klarte Jørn Håkon Stølen og dra i land seieren og Christian Årli Hunsbedt tredje plassen i klassen for juniorene og Ida Marie Eriksen andre plass i dameklassen. Noe som igjen fikk vist at Lister kommunene sin bilcross interesse ligger på et høyt nivå både innen deltakelse og resultater. Kan legge til at vert heat kjøres 3 runder på banen og finalene med 5 runder, med 6 biler og vinner av en finale rykker videre opp i neste finale. Så det er fart og spenning fra start til mål hele tiden.

Resultatene fra Konsmo stevne:
Junior.
1) Simen Narvestad, 2) Jørn Håkon Stølen, 3) Daniel Larsen Melhus NMK Konsmo, 5) Andreas Orthe, 9) Christian Hunsbedt, 14) Kevin Knabenes, 16) Sander Narvestad, 18) Sine Hamar, 19) Elias Røynestad, 20) Tommy Bjelland, 22) Rebecca Hunsbedt og så Fredrik Ekhom som måtte bryte etter for store problemer med bilen.
 
Her ser vi de stolte vinnerne av Konsmo stevnet. 1. Simen Narvestad, 2. Jørn Håkon Stølen, 3. Daniel Larsen Laudal NMK Konsmo.

Dame.
1) Ida Marie Eriksen, 2) Alida Kvål NMK Sandnes og Jæren, 3) Randi Sanner Hansen NMK Tønsberg, 5) Evy Wetland.
 

Senior.
1) Espen Kerim NMK Konsmo, 2) Morten Hille Rosseland NMK Konsmo, 3) Anders Bakken NMK Modum og Sigdal, 15) Mikal Narvestad, 22) Markus Solberg, 28) Finn Andre Nilsen, 32) Judith Rafoss.

Så hadde vi vår spreke debutant i senior Eivind Rødland og god jenta Hanne Jobine Eriksen i junior trening. Det kjøres ikke finaler for disse, og bilene deres kan ikke bli solgt. Derav ingen rangering etter kjørt resultat, selv etter god kjøring.
 
Så kan vi ta med junior vinnerne fra Bilcross.no-cupen som ble vunnet av Jørn Håkon Stølen,
andreplassen gikk til Nicolay Rice Grønlund og tredjeplassen til Christian Hunsbedt.

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213512 - Online: 28 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal