30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Banen repareres og noen kjører løp.

31.08.2015
Banen repareres og noen kjører løp.

Banen fikk seg en større autovern omgang da klubbløpet ble kjørt 22. august, og nå lørdagen etterpå var dugnads tid for å få den i orden igjen. Det var "Magga" Per Magne Røyrås som stilte med bil fra Autovern Lyngdal som fikk nye påler på plass.

Det var løp i Kristiansand på Rugslandsbanen denne helgen der NMK Kvinesdal kun stilte med to førere. Det var Christian Årli Hunsbedt i klasse junior og Mikal Narvestad i senior. Ingen av de hadde dagen med seg, så noen finaleomganger ble det ikke på de. Christian begynte med en god 2. plass i første heat, så en 3. plass og i tredje heatet gikk bensinpumpa. Så da ble jo det heatet notert som brutt, noe som medførte at han delte sisteplass i finalen. Og med brudd i siste heat ble han trukket ut av finale oppsettet. Så hadde vi Mikal som startet med 3. plass i første heat, så en 4. plass og brudd på han også i tredje heatet. Dermed var alle finaleplassene reist for NMK Kvinesdal på Rugslandsbanen denne gangen.

Det ble i tillegg kjørt Rallycross på Gardermoen, nærmere bestemt Norwegian Championship - Gardermoen.
NMK Kvinesdal stilte med to førere, Steven Wetland i Rally Cross Nasjonal kl. 1. De kjører fire innledende heat og på tid, men marginene var ikke på Steven sin side, som ente på en 23. plass til slutt. Så stile Bjørnar Josdal opp i klassen Rally Cross Supernasjonal kl. 2. og havnet til slutt på en 14.plass i dette løpet på Gardermoen som er et NM løp.

Og for de som ikke var på løp, var det dugnad på banen til NMK Kvinesdal oppe på Nedre Kvinlaug Motorstadion.
Her var det "Magga" Per Magne Røyrås som dro av seieren med å få på plass samtlige autovern påler. Og det takket være god hjelp fra autovern bilen til Autovern montasje as i Lyngdal som Terje Stålesen står for. Så var det klubbleder Ole Tom Bryggeså som kom inn på en god andre plass etter å ha slept gamle autovern deler av banen og nye inn igjen. Tredje og siste mann ut var Geir H. Stølen som hjalp litt til med pålingen, men mest med kantklipperen oppe i lia hvor publikum pleier å sitte.
Så dette var noe av det NMK Kvinesdal sine medlemmer bidro med denne helgen.

 
"Magga" Per Magne Røyrår i full sving med autovern pålingen.

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213496 - Online: 12 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal