30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

God kjøring fra Sørlandet i helgen under landsfinalen og Egersund.

17.08.2015
God kjøring fra Sørlandet i helgen under landsfinalen og Egersund.

Det ble prestert mye bra kjøring i helgen, og vi fikk Amanda Røynestad øverst på pallen for første gang og ikke minst Espen Kerim fra naboklubben NMK Konsmo som Norgesmester.

Norges beste bilcross fører kommer fra Sørlandet.

Denne helgen gikk landsfinalen for bilcross i Kongsberg, der ble året beste bilcross fører i toppklassen senior kåret. NMK Kvinesdal klarte og få kvalifisert 2 førere til dette krevende NM løpet.

Det var Ida Marie Eriksen og Mikal Narvestad som skulle kjempe mot 130 kvalifisert førere fra hele landet. Det hele startet på fredagen, for Ida Marie ble det en 5. plass og for Mikal en 6. plass i første heatet. Mikal var uheldig og kom i et sammenstøt og snurret og klarte ikke helt å hente seg inn igjen. Det kjøres 3 heat med seks biler i hvert heat på 3 runder, det første heatet ble kjørt fredagen og de to andre heatene lørdagen før finalene starter.

Lørdag var Ida Marie først ut fra NMK Kvinesdal, hun var uheldig og kom i et litt kraftig sammenstøt der bilen hennes fikk seg en større reparasjons jobb og hun selv en tur innom ambulansen som står klar til å ta imot å sjekke de som har vært involvert i diverse sammenstøt.

Så var det Mikal sin tur, også han fikk kontakt med andre biler og de så store at karosseriet gikk inn i motoren og slo sprekker i den og tom for olje. Så da tredje omgang startet var det ingen fra NMK Kvinesdal som hadde bil som virket. Men heldigvis så er det flere fra Sørlandet som kjører bilcross, Espen Kerim fra naboklubben NMK Konsmo. Han startet fredagen med å gå på taket og var redd alt var tapt, men heldigvis så hadde han gode folk rundt seg og mye deler med seg. Så han stilte til start lørdagen med å vinne sine to heat og kom med nød inn i D-finalen. Dro til med seier i den og videre inn i C-finalen og slik kjørte han historisk inn i A-finalen og vant den også. En bragd få skal klare å gjøre etter han, så Sørlandet fikk en Norgesmester i bilcross fra Mandal med navnet Espen Kerim.

 
Espen Kerim foran Bobla som han vant med under landsfinalen og ble Norges Beste bilcross fører 2015.
Han mistet dessverre bilen på bud etterpå. 
 
Ida Marie Eriksen og Mikal Narvestad med påskjønnelsen om at de har deltatt under landsfinalen for senior på Kongsberg 2015.

Så var det løp i Egersund søndagen

Her stilte NMK Kvinesdal med flere førere i diverse klasser, i klassen for juniorene kjørte Kevin Knabenes inn til seier og Christian Årli Hunsbedt inn til 6. plass, han var uheldig i starten og dro av hele mellomakslingen etter å ha kjørt inn seier i alle innledende heatene.

I dameklassen kjørtes det også bra, der dro Amanda Røynestad inn seieren og Evy Wetland tok andreplassen etter litt trøbling med bilen. Og bilene til NMK Kvinesdal skulle få mye hjuling denne dagen, i klasse senior hvor Bjørn Morris Egenes og Bjørnar Josdal kjørte fikk bilene så store problemer at de ikke kunne fullføre.

Så hadde vi med oss Steven Wetland i den litt kvassere klassen som er Rallycross nasjonal under 2,4 liter, her dro Steven inn en god tredjeplass. Så for NMK Kvinesdal og bilsporten i seg selv så var dette ei fartsfull helg hvor Sørlandet fikk en norgesmester i bilcross.

  
Her har vi de stolte jentene i dameklassen.
Vinner Amanda Røynestad, så Evy Wetland og på tredje Mona Michelle Edland NMK Sandnes og Jæren
 
Her den stolte vinner av juniorklassen Kevin Knabenes sammen med søsknene Evy og Steven Wetland 
 
Så kan vi hedre Norges mesteren Espen Kerim, Norges nest beste junior Jørn Håkon Stølen og Ida Marie Eriksen som Norges tredje beste i dameklassen bilcross.

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213588 - Online: 102 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal