30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Ida Marie Eriksen dro til med tredje plass under landsfinalen damer.

10.08.2015
Ida Marie Eriksen dro til med tredje plass under landsfinalen damer.

Lørdag 8. august vil bli en historisk dato for klubben og Ida Marie, for da kjørte hun seg inn som første jente på pallen i en landsfinale for damer.

Ida Marie Eriksen gav alt for NMK Kvinesdal under landsfinalen for damer.

Ida Marie Eriksen var eneste jente fra distriktet som kjørte landsfinalen for damer på banen til NMK Gardermoen i helgen. Det var her årets beste i dameklassen skulle kåres, og der fikk hun virkelig vist frem hva Lister klubben NMK Kvinesdal er god for.

Ida Marie Eriksen fra lille NMK Kvinesdal ble nevnt i alle de fire innledende heatene som er avgjørende for om en kommer videre i en finale eller ikke. Og grunnen var ganske enkel, hun kjørte seg inn til seier i alle fire heatene og kvalifiserte seg dermed rett inn i A-finalen. Der gav jenta som er bedre kjent som en VW Golf kjører med navn på alle sine golfer, alt i sin sabb som hun måtte kjøpe inn etter å ha mistet en av sine kjære VR6 golfer. Den er forresten kjøpt tilbake og skal komme på banen igjen. Så selv om hun kjørte sabb, fikk hun vist at jenter fra de indre bygder i Kvinesdal skal en ikke spøke med. Det ble en god tredje plass til slutt. Så nå har NMK Kvinesdal som landes eneste klubb i år klart å få en på pallen under landsfinalen i både junior og dame klassen, og en landsfinale er det samme som et NM. Og de heldige pall vinnerne under landsfinalen for damer var: 1) Liz Wessel, NMK Drammen, 2) Siv Tandberg, NMK Gardermoen, 3) Ida Marie Eriksen, NMK Kvinesdal.

 
Ida Marie hever armene under premie utdelingen, og legg merke til at her er det snakk om pokal.
 
Ida Marie blir kjørt rundt av lagvenninnen Judith Rafoss på banen til NMK Gardermoen.

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213583 - Online: 98 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal