30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Helt rå kjøring av de åtte som deltok på landsfinalen i Vikedal.

02.08.2015
Helt rå kjøring av de åtte som deltok på landsfinalen i Vikedal.

Landsfinalen for juniorene ble kjørt på banen til NMK Vikedal lørdag 1. august, og her er det avgjørelsen blir tatt på hvem som kan kalle seg for Norges beste sjåfør innen bilcross junior...

Jørn Håkon Stølen kjørte seg inn som nest best i landsfinalen for bilcross.

I helgen ble landsfinalen for bilcross junior kjørt i Vikedal i Vindafjord. Det er der Norges beste junior sjåfør i bilcross, blir kåret etter å ha kjørt så bra at vedkomne er klassifisert til å kjøre dette løpet som kun 100 stk. kan kjøre. Og her klarte Kvindølen Jørn Håkon Gullestad Stølen å kjøre seg inn til 2. plass.

Opptaket til denne landsfinalen som ble kjørt i Vikedal startet i vår, og det er kun NMK klubbene i Norges land som har mulighet til å søke om kvalifiseringsløp til landsfinalen og da med et løp. NMK Kvinesdal har fast tradisjon med å søke å dra i land sitt kvalifiseringsløp Kristi Himmelfartsdag. Det er i tillegg kun de beste som får muligheten til å gå videre til landsfinalen. NMK Kvinesdal var i år klubben med flest deltakere, hele åtte juniorer stilte de med. Og her var Jørn Håkon Stølen den som gjorde det best fra Sørlandet med å kjøre seg rett inn i A-finalen. Det begynte med at han kjørte inn til andre plass, side om side med vinneren av det første heatet. Så fortsatte han med seier i andre og tredje heat, og derav femte beste plassering under de 3 innledende heatene. Det var en krevende dag med skiftene vær og føre, noe som igjen medfører mye arbeid i dekkskifte og hardt arbeid for bil og fører på banen. Men Jørn Håkon Stølen klarte å styre seg inn til rett sporvalg og i tillegg holde bil og hode på rett kjøl under hele løpet som ble kjørt lørdagen.

Foruten Jørn Håkon så gjorde Kevin Knabenes det bra, han kjørte seg inn til B-finalen med seier i første og andre heat og tredjeplass i tredje heat. Etter han kom Sander Narvestad med E-finalen, andre plass i første heat, fjerde plass i andre og andre plass i tredje heat. Samlet sett er dette det beste NMK Kvinesdal noen gang har klart å prestere på en landsfinale for juniorene innen deltakere og plasseringer.

Resultatene:
1) Marius Bermingrud, KNA Eiker, 2) Jørn Håkon Stølen, NMK Kvinesdal 3) Simen Engsvik, NMK Aremark, 8) Kevin Knabenes, 24) Sander Narvestad, 30) Christian Årli Hunsbedt, 34) Andreas Orthe, 39) Fredrik Ekhom, 50) Simen Narvestad, 52) Elias Røynestad.

  
Her stor våre stolte deltakere. Elias i farta, så Christian, Sander, Simen,
Andreas, Jørn Håkon, Fredrik og Kevin.

 
Alle deltakerne fra Norges land ble presentert for publikum.

 
Her har vi noen av de som var med og heiet våre deltakere fram,
Andreas Orhte sin bil fikk seg hard medfart seinere på dagen.

 
Her for seiers herren en vel fortjent mottakelse av andre og tredje plassen.

 
Kevin Knabenes (8) helt til høyre og godt fornøyd.

 
Her har vi de 3 beste fra landsfinalen junior 2015. Jørn Håkon (2) til venstre.

 
Jørn Håkon før avreise fra Ølmedal camping søndag morgen.

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213575 - Online: 91 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal