30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Frisk innsats fra de yngre under løpet i Konsmo 26. juli.

27.07.2015
Frisk innsats fra de yngre under løpet i Konsmo 26. juli.

Det var Ida Marie Eriksen som kom øverst på pallen fra NMK Kvinesdal i helgen, da NMK Konsmo kjørte løp. Og vi hadde flere i diverse finaler, så de som stilte opp og kjørte gjorde en god jobb der. Ikke alle var like heldig med heatene, men motet og humøret på å kjøre var der hele tiden.

NMK Kvinesdal sine yngre førere viste friskt mot i helgen…

Det var sommer løp på NMK Konsmo sin bane søndag 26. juli og det i blandet vær med litt sommer, vår og høst stemning. Så med et slikt skiftene vær så kan en jo tenke seg til hva ungdommen følte. De gav alt og dro ut fra start som ungdyrene på våren med hele banen og seieren i blikket. Men så kom virkeligheten inn i første sving eller en av de andre og da var det bilene som fikk det. En kan si det så at det var ingen ting å si på motet og innsatsen, for NMK Kvinesdal hadde flere av sine i diverse finaler og fikk til slutt 3 av de i klasse junior til A-finalen, etter at Christian Årli Hunsbedt kjørte seg fra seier i B-finalen inn i A-finalen. Så i A-finalen sto Jørn Håkon Stølen i andre spor ved siden av Fredrik Ekhom i tredje og Christian Årli Hunsbedt i 6. spor. Det gikk bra de første meterne, da lå Jørn Håkon side om side med dagens vinner inn i første og andre sving. Men så var det helt slutt, med lettere bil og innersiden i sving så er det geografien som tar i mot en. Og med punktering på det ene hjulet og inntrykk hjul på andre så var finalen over for han. Bak disse hadde Christian også klart å få det til, han sto også ute i geografien. Så da var det kun Fredrik igjen, men han var også uheldig og fikk et friskt møte med kurpsene i en sving og slo inn bunnpannen. Men han var den av Kvindølene som kom lengst i A-finalen selv om han heller ikke kom i mål. Av alle de som stilte til start fra NMK Kvinesdal var det kun to som fikk hele biler med seg heim, det var Ida Marie Eriksen som vant hvert heat hun stilte i og dro inn en flott seier i klasse damer og så var det Judith Rafoss i klasse senior, resten av gjengen fikk rette og skru jobber. Junior fører Andreas Orthe var nok den som fikk mest fra oss å gjøre, han dro til med en tur på taket og raste toppen siden register hjulet og reimen røk.
Det ble ikke bare kjørt bilcross på Konsmo, Rallycross er neste klasse opp og der hadde vi med oss Ola Hamar som dro inn en kjempe bra 3. plass.

Resultatene fra Rallycross.
1) Tor Henning Tisland NMK Konsmo, 2) Fredrik Ågedal NMK Konsmo, 3) Ola Hamar.

Senior.
12) Judith Rafoss og 30) Jan Gunnar Rennestraum.

Damer.
1) Ida Marie Eriksen, June-Marie Tronstad NAF Froland, Pernille Herstad KAK Kristiansand Automobil Klubb.

Junior.
1) Nikolay Rike Grønlund NMK Konsmo, 2) Andre Stenberg NMK Egersund, 3) Fredrik Ekhom, 4) Jørn Håkon Stølen, 5) Christian Årli Hunsbedt,
11) Elias Røynestad, 13) Sine Hamar, 15) Kevin Knabenes, 20) Rebecca Årli Hunsbedt, 21) Andreas Orthe.

  
De glade juniorene.
1) Nikolay Rike Grønlund NMK Konsmo, 2) Andre Stenberg NMK Egersund, 3) Fredrik Ekhom.

 
Her har vi de spreke damene med vår egen Ida Marie øverst med god seier i Golf VR6.

 
Ola Hamar gjorde en god jobb i Rallycross med sin røde Opel Ascona.

 
Her har vi noen av NMK Kvinesdal sine tilhengere ved Asconaen til Ola
og Fiestaen til Orthe.

 
Her ser vi Judith i god driv.

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213570 - Online: 86 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal