30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Kristi himmelfartsdag 14. mai kl.12.05 startet vårt 1. stevne i år.

17.05.2015
Kristi himmelfartsdag 14. mai kl.12.05 startet vårt 1. stevne i år.

Det var akkurat 70 stk. påmeldt til stevnet vårt som er selve nerven i klubben vår. Og med det været og de trofaste publikummerne, så gikk det nesten helt som vi ville. Vi er flere nye og noen drevne ildsjeler som pæver å få med oss flere som liker denne sporten, så vi er virkelig takknemlige for de som står på og de som støtter opp om oss...

 
Kristi Himmelfartsdag ble en fartsfull dag for de som var innom Nedre Kvinlog Motorstadion.
Her bilde fra A-finalen klasse junior, og se etter hvor jevne de er etter flere 10 talls meter fra starten.

NMK Kvinesdal som har tradisjon forå kjøre bilcross løp Kristi Himmelfartsdag, hadde værgudene med seg. Det ble en dag hvor solkrem og solbriller kunne brukes, for å få med seg dagens hendelser. Det var mye fin og fartsfull kjæring, og merkelig nok ingen som snurret helt rundt på taket. NMK Kvinesdal sine færere fikk vist hva de duger til, og en av vår nye sjåfører Christian Hunsbedt klarte den bragden å vinne alle sine 3 heat og havnet da i A-finalen. Der kjærte han forbi sine mer drevne lagkamerater og inn på en andre plass. NMK Kvinesdal hadde førere i alle klasser og en fin oppvisning fra Ola Hamar i sin nye Opel Ascona B modell i klasse rallycross. Så tidlig i sesongen er det flere som stiller med ny bil, noe som gjær det ekstra spennende i forhold til hvor en havner på resultatlistene. Men som det nesten alltid er på slike løp, så må en ha litt god bil, en stor porsjon flaks og så hjelper det godt med friskt mot. NMK Kvinesdal sine kjærere hadde litt av hvert med seg denne dagen. Og i dameklassen var det litt spesielt der det ble skikkelig duell mellom tante Hilde Treland og Evy Wetland, der Hilde tok andre plassen i klasse damer. Ellers så var det mye bra kjøring og de fra NMK Kvinesdal kom slik ut av det.

Junior:
1. Nikolay Rike Grænlund NMK Konsmo, 2. Christian Årli Hunsbedt, 3. Jærn Håkon Stælen, 4. Fredrik Ekhom, 6. Elias Ræynestad, 7. Simen Narvestad, 10. Kevin Knabenes, 11. Andreas Orthe, 17. Sine Hamar, 19. Rebecca Årli Hunsbedt, 20. Vegard Røyseland.

Damer:
1. Mona Michelle Edland NMK Sandnes og Jæren, 2. Hilde Treland, 3. Cecilie Meland NMK Sandnes og Jæren, 4. Evy Wetland, 6. Amanda Røynestad.

Senior:
1 Eivind Nevland NMK Egersund, 2. Petter Olsen NMK Konsmo, 3. Svein Helge Jansen KAK Kristiansand Automobil, 5. Mikal Narvestad, 7. Judith Rafoss, 19. Jan Nøkland, 22. Svend Marius Egenes, 25. Alf Jakob Røyseland, 28. Bjørn Morris Egenes, 29. Jan Gunnar Rennestraum.

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213523 - Online: 39 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal