30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 

Jørn Håkon Stølen og Chris Omland ble årets klubbmestere 2014.

24.08.2014
Jørn Håkon Stølen og Chris Omland ble årets klubbmestere 2014.

Det ble kjørt klubbmesterskap på banen vår for senior og juniorene, og i juniorklassen kjørte juniorene og de som har kjørt trening tidligere. Noe som nok gav mersmak for flere og kanskje knekte frykten for å hoppe videre i denne sporten, for de viste at de virkelig kan kjøre. Noe som også viste seg igjen på premieutdelingen og kjøringen ellers. Det som gjorde det ekstra spennende var at NMK Sandnes og Jæren også la sitt klubbløp til oss og vi kjørte felles innledende løp med egne finaleløp. Ellers må det rettes en stor takk til Tom Ivar Netlandsnes og Per Magne Røyrås som viste oss Rallycross og ikke minst Rune Hellestøl som tok oss med på Drifting, alle med passasjerer som ønsket seg en slik opplevelse for livet og kanskje får vi flere som vil hive seg inn i denne sporten.

 

Det kunne ha vært flere deltakere til klubbløpet, men de gjorde en god innsatts de som deltok.
Junior: 1.Jørn Håkon Stølen, 2. Vegard Røyseland, 3. Sine Hamar, 4.Tommy Bjelland, 5. Andreas Orthe, 6. Kevin Knabenes, 7. Simen Narvestad, 8. Elias Røynestad, 9. Fredrik Ekhom.
Senior. 1. Chris Omland, 2. Alf Jakob Rygh, 3. Tom Arild Josdal, 4. Vidar Sveigenes, 5. Mikal Narvestad.

 
I klasse junior var det Jørn Håkon Stølen (junior) som kom øverst på pallen, på andre kom Vegard Røyseland (trening) og på tredje Sine Hamer (trening).

 
Den eldre garden som kjører klasse junior ble vunnet at Chris Omland, 2. plassen gikk til Alf Jakob Rygh og på tredje kom Tom Arild Josdal. De fikk alle seg en real dusj av Judith Rafoss som sto over de med en pøs kaldt vann og minnet de om en knall kjøring med iskald avslutting.

 
Så hadde vi besøk av NMK Sandnes og Jæren som gjorde dagen bare enda triveligere for oss alle. De kjørte også sine klubbløp denne dagen.

 
Andre aktuelle saker
 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213491 - Online: 7 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal