30. Mai
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
vipps
 
 
Heisann fintfolk !

#NMKKVINESDAL

 

 
En god fortograf hviler når og hvor hun kan, panseret til en bilcrossbil er intet unntak.

   

VIDEO

Filmer fra finalene (samt andre minneverdige øyeblikk) finner du i venstre sidemeny under "Video" fanen. Alle filmer er linket til youtoubekanalen vår "NMK Kvinesdal".

 

BILDER

Bilder legges i mapper med løpsnavn og dato på Facebooksiden vår "NMK Kvinesdalda dette er den beste og letteste måten å dele bildene på.

 

 

Alle bilder og filmer er tatt av NMK Kvinesdals fotograf dersom annet ikke er oppgitt.

Brukes våre bilder i sosiale medier skal de merkes: Foto: NMK Kvinesdal

 


 

 

NMK Kvinesdal har også en Instagramkonto (NMK_KVINESDAL) hvor det publiseres en del uoffesielle kåringer med humoristisk preg i forbindelse med løp. Her kan det også tenkes at det dukker opp gullkorn, "behind the scenes" bilder og andre oppdateringer av ymse slag. 

 

Instagramstorien er også koblet opp mot Facebookstorien på siden NMK Kvinesdal - her er mye moro!

 

"Tilleggsregler" for NMK Kvinesdal sine førere: 

Alle dere i klubben - husk å gi meg en liten "heads-up" når dere drar av gårde på løp. Det er ikke mye som går meg "hus forbi" men det er litt dumt å ta sjansen, ikke sant? De gangene jeg ikke har mulighet til å delta på løpene, setter jeg veldig stor pris på tilsendt stoff - både bilder, film og info om løpet. Jeg skriver like godt til avisene om jeg har vært tilstede eller ikke men da er jeg helt avhengig av deres hjelp. Jeg har ikke kapasitet til å kontakte hver enkelt etter etthvert løp, så dersom jeg ikke får en "heads-up" eller noen form for oppdateringer - så kan jeg heller ikke love noe medieoppslag. Skulle dere ellers komme over publiseringer som gjelder klubben - gi meg gjerne et lite hint slik at vi kan få lagt det i arkivet.

Ta gjerne kontakt dersom du brenner inne med en god idé, et kreativt stunt eller hva det enn måtte være du sitter inne med av spørsmål. Du finner meg på facebook, det er meg du får kontakt med om du sender en melding på Instagram ellers kan du sende meg en mail: arntzenanna@gmail.com.

 

Anne Beth Mål Arntzen

Fotograf og medieansvarlig, NMK Kvinesdal

 

 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1213526 - Online: 42 - Sist oppdatert: 15.02.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal