Ukjent
 
Bilder eller tips til nettsiden: arntzenanna@gmail.com
Her er vår facebook side
Dekkservice Kvinesdal
- Hunsbedt Rør as. - Tlf.38351601
Flekkefjord Kranbil & Transport AS
Netlandsnes Maskin as Tlf.38355875
AUTOVERN montasje as
 
 
Heisann fintfolk !

#NMKKVINESDAL

 

 
En god fortograf hviler når og hvor hun kan, panseret til en bilcrossbil er intet unntak.

   

Filmer fra finalene (samt andre minneverdige øyeblikk) finner du i venstre sidemeny under de respektive løpstitlene. Bilder legges i mapper med løpsdato i vår facebookgruppe "NMK Kvinesdalda dette er den beste og letteste måten å dele bildene på. Det finnes alltid flere bilder i arkivet enn hva som havner i mappene på Facebook, det er med andre ord bare å sende meg en henvendelse dersom du ønsker flere bilder eller om du henholdsvis lurer på om jeg har noen bilder av "deg og dine".

 

 

Alle bilder og filmer er tatt av meg dersom annet ikke er oppgitt.

Ved bruk av bildene på sosiale medier, merk bildene: 

Foto: Anne Beth Mål Arntzen / NMK Kvinesdal

 


Foto: Kevin Knabenes 

 

NMK Kvinesdal har også en Instagramkonto (NMK_KVINESDAL) hvor det publiseres en del uoffesielle kåringer med humoristisk preg i forbindelse med løp. Her kan det også tenkes at det dukker opp gullkorn, "behind the scenes" bilder og andre oppdateringer av ymse slag.

 

Tilleggsregler for NMK Kvinesdal sine førere: 

Alle dere flotte og fine sjåførene i klubben - husk å gi meg en liten "heads-up" når dere drar av gårde på løp. Det er ikke mye som går meg "hus forbi" men det er litt dumt å ta sjansen, ikke sant? De gangene jeg ikke har mulighet til å delta på løpene, setter jeg veldig stor pris på tilsendt stoff - både bilder, film og info om løpet. Jeg skriver like godt til avisene om jeg har vært tilstedde eller ikke men da er jeg helt avhengig av deres hjelp. Jeg har ikke kapasitet til å kontakte hver enkelt etter etthvert løp, så dersom jeg ikke får en "heads-up" eller noen form for oppdateringer - så kan jeg heller ikke love noe medieoppslag. Skulle dere ellers komme over publiseringer som gjelder klubben - gi meg gjerne et lite hint slik at vi kan få lagt det i arkivet.

Ta gjerne kontakt dersom du brenner inne med en god idé, et kreativt stunt eller hva det enn måtte være du sitter inne med av spørsmål. Du finner meg på facebook, det er meg du får kontakt med om du sender en melding på Instagram ellers kan du sende meg en mail: arntzenanna@gmail.com.

 

Anne Beth Mål Arntzen

Fotograf og medieansvarlig, NMK Kvinesdal

 

 
Kvinesdal Kommune
- Antall besøkende: 1003442 - Online: 24 - Sist oppdatert: 11.10.2017 - Legg til i favoritter - Tips en venn - AESTON
HjemNMK Kvinesdal